Villa Vi

Villa Vi er et hyggeligt og familiedrevet multikulturhus og cafe beliggende med udsigt til Sorgenfri Slotshave.

Vi byder på lækker, lokalt produceret mad og drikkevarer med fokus på friskhed og økologi og serveret med kærlighed og et imødekommende smil.

Villa Vi ligger på hjørnet af Kongevejen og Skovbrynet, og tidligere har bygningen været en vigtig butik i kvarteret - fra den åbnede som den lokale købmand i 1931, senere en lang periode som Lyngby Teknik med salg af havemaskiner, til i dag hvor der udover cafedrift sælges et nøje kurateret udvalg af dansk keramik, smykker, tøj, kunst, vintage og gaveideer.
Villa Vi er renoveret med bæredygtighed og fællesskab i tankerne, og i vores multifunktionelle hus er alle velkommen. Børn og familier kan nyde sunde smoothies, sandwich og den solrige gårdhave. Og du kan sætte dig med din bærbare computer og nyde en kop kaffe eller te, mens du arbejder. Vi tilbyder brunch, mens du lytter til et lokalt band. Hos os kan du møde dine venner og andre forældre, eller komme forbi efter mad og tage det med til picnic i Sorgenfri Slotshave på den anden side af gaden. Eller du kan gøre stop på din cykel- eller gåtur, snuppe en snack og fylde din vandflaske hos os, før du drager videre. Der er endda lækkerier til de firbenede venner, der kigger forbi.

Villa Vi er det kollektive "vi", der kommer til dette hus - dem, der besøger butikken, dem som arbejder her, mødes med andre her og virkelig bliver inspireret her.
Villa Vi tilbyder workshops, morgenyogatimer, små koncerter og andre arrangementer Det er også muligt at leje lokaler til fødselsdagsfejring eller fest - kun fantasien sætter grænser

Villa Vi

Kongevejen 61

2800 Kongens Lyngby

Tlf: 25 61 61 70

Yderligere information: Hjemmeside