ERNST

Udstillingen ERNST er en del af Museum Vestfyn. ERNST - Træd ind i Frederik Ernsts (1892-1976) private lejlighed, indrettet som et ægte slot - fyldt med kunst og porcelæn i verdensklasse krydret med en go' portion kitsch.
Frederik Ernst levede et liv med mange facetter. Han var sølvsmed, ejer af en sølvvarefabrik i Assens, vild med Italien, kunstelsker, en passioneret samler og en del af eliten i Assens. Men han var også homoseksuel i en tid, hvor det var strafbart, og senere stærkt stigmatiserende. I samtiden var Frederik Ernsts seksualitet en offentlig kendt hemmelighed.
Oplev hans unikke univers - skabt under mottoet: "Er det smukt må jeg eje det". Du får også fabrikantens charmerende italienske gårdhave samt historien bag J. Ernst's Sølvvarefabrik (1890-1955) som gav familien Ernst velstand.
Alle elementer trækker tråde til livet som fabrikant og bedre borgerskab i provinsbyen Assens i 1900-tallet.
I ERNST finder du også museets lille hyggelige café - CAFÉ ERNST. Her kan du nyde kolde og varme drikke samt lidt sødt. Hvis vejret tillader det, kan kaffen også nydes i museumshaven - Frederik Ernsts Have. Det er gratis at besøge museumshaven og det er naturligvis gratis at besøge CAFÉ ERNST.
Du finder ERNST i Østergade 57, 5610 Assens

ERNST

Østergade 57

5610 Assens

Tlf: 64713190

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Se hjemmeside

Entré: Se hjemmeside