Brydeklubben Thor

Brydeklubben Thor er med sine ca. 200 medlemmer Danmarks største brydeklub, og har gennem de sidste 20 år været den førende klub her hjemme. Klubben har i sin 108 års levetid vundet utallige danske mesterskaber, både individuelt og for hold. På den internationale scene har vi også skabt mange flotte resultater med fantastiske præstationer og medfølgende medaljer ved både, NM, EM, VM og OL.

Brydeklubben Thor er i en unik situation, da vi er en af de klubber i Europa, der råder over den største samling af unge talenter. Derfor forventer vi også gennem de næste 16 år, at kunne fortsætte med at profilere vores landsdel med masser af medaljer fra NM, EM, VM og OL, efter vores front figur gennem mange år Mark O Madsen har valgt at søge nye udfordringer uden for brydesporten.

Brydeklubben Thor er for alle! Vi tilbyder børn helt ned til 3 års alderen at starte til brydning hvor motorikken og legen er i højsædet, spændende hele vejen op til vores ældste medlemmer på 80 år hvor hyggen, minderne og det sociale vægtes mest. I Brydeklubben Thor rummer vi mennesker fra alle sociale lag i samfundet, med udgangspunktet i at alle har noget at byde ind med til fællesskabet. Dette er med til at gøre klubben unik, for BK THOR ER MERE END EN KLUB

Brydeklubben Thor

Gartnervej 1-3

4800 Nykøbing F

Tlf: +45 20 46 67 40

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Mandag - Fredag 8:00 - 20:00 / Weekend Lukket