Restaurant Larsens Plads

Larsens Plads
Oplev den helt specielle sydhavsstemning på Larsens Plads Restaurant, kun 200 meter fra Danmarks bedste badestrand. Larsens Plads er sydhavsøernes største restaurant & kro. Krostuen er fra 1933 og her kan du hygge dig foran pejsen mens du får serveret god mad og drikke i spændende opgivelser.

På Larsens Plads kan du nyde Danmarks største og bedste buffet (frokost og aften) eller vælge en menu fra det righoldige menukort. Vi har også plads til store selskaber, og kan altid finde et lokale med den rigtige størrelse og stemning til din fest.

Om sommeren er vores store og hyggelige gårdhave åben for buffet og grill. Ved siden af gårdhaven ligger vores legeplads med flere forlystelser og spil, bl.a. Gokart og trampolin. Stranden er kun 200 meter fra restauranten.

Larsens Plads er stedet hvor alle mødes.
Vi ses på Larsen's.

Historie
I 1919 fik Marielyst sin første købmand. Han hed Laurits Hansen, og det var på en vis måde ham, der skabte Marielyst Torv. Han udvidede købmandsvirksomheden, så den også kom til at omfatte restaurations-virksomhed.
Den centrale placering på Marielyst Torv medførte, at forretningen gradvis udviklede sig til Larsens Plads, opkaldt efter stedets sidste købmand, Larsen

Restaurant Larsens Plads

Marielyst Strandvej 57

4873 Væggerløse

Tlf: 54 13 21 70

Yderligere information: Hjemmeside