Galleri Flintholm

Galleri Flintholm er et dansk contemporary kunstgalleri. Galleriet åbnede i 2003 af grundlægger og ejer Litten Gervang, og er et galleri for moderne kunst.
Galleri Flintholm formidler og sælger kunst til private, institutioner, virksomheder (salg og udsmykning). Galleri Flintholm er en kombination af et pop-up galleri og et online kunstgalleri, der giver kunderne mulighed for at opleve tilknyttede kunstnere udstillet i forskellige unikke lokationer både i Danmark og i udlandet, hvor stemninger og udtryk skifter. I galleriets webshop kan kunder erhverve kunst 24/7. Kunden har altid mulighed for fremvisning af værker inden køb.
Galleri Flintholm afholder en række kulturelle arrangementer og varetager derfor arbejdet med at kuratere og tilrettelægge udstillinger i form af udstillingsplanlægning og fundraising samt presse og markedsføring. Vi står også for at forfatte artikler og katalogtekster til udstillinger og afholder foredrag og omvisninger. Sideløbende med formidling og salg til både private kunder, virksomheder og kunstforeninger, yder vi også råd og vejledning om kunstkøb. Vi besidder et dybdegående kendskab til samtidskunstscenen og har derfor en stor historisk viden om den tid, kunstnerne repræsenterer.
Udvalgte kunstnere: Asger Jorn(DK), Robert Jacobsen(DK), Mogens Balle(DK), Sam Francis(USA), Kamil Franko(DK), Frank Paul(D), Antonio Valverde(ES), Perry Oliver(USA), Ildefonso Aguilar(ES), Santiago Picatoste(ES), Gunleif Grube(FO), Judit Ström(S), Arne Haugen Sørensen, Peter Bonde, Leif Sylvester, Uffe Christoffersen, Per Mølgaard, Jasper Sebastian Stürup, Jens Birkemose, Kehnet Nielsen, Lene Regius, Lars Ahlstrand, Claus Carstensen, Jesper Neergaard, Per Weiss, Nes Lerpa, Annette Wier m.fl.

Galleri Flintholm

Færgevej 16

5700 Svendborg

Tlf: 22 80 89 13

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Pop up-udstillinger i annoncerede perioder samt webshop 24/7

Entré: 20 kr