Griffenfelds - Stensballegaard golf restaurant

Griffenfelds er restauranten ved Stensballegård Golfklub. Med udsigt over fjord, green og skov som nærmeste nabo, giver Griffenfelds dig de bedste forudsætninger for en udsøgt oplevelse, når du skal ud at spise i Horsens. Her finder du et lækkert varieret frokostkort med både bøf, salat og fisk. Kokken tryller også lækre smørrebrød frem i køkkenet.

Om aftenen finder du et enkelt og sæsonbetonet menukort, fyldt med stedets livretter - så som en dansk klassisk ret eller simremad, salat, burger, fisk og bøf.

Weekendmenu: Social dining på jysk

Hver fredag og lørdag kan du få en ekstra særlig oplevelse, når Griffenfelds serverer 9 delevenlige retter med masser af smag og kærlighed. Vintjeneren finder 4-5 vine, øl eller hjemmebryg fra kælderen, der matcher maden. Restauranten kalder dette for "deleweekend", hvilket er en form for social dining på jysk, hvor der hygges, nydes, smages og ikke mindst deles - til en helt favorabel pris.

Møder, fester og events

Griffenfelds har plads til mere end 100 spisende gæster og er et oplagt valg ved større selskaber. Restauranten leverer desuden mad til arrangementer ud af huset med Kokken ud af Huset.

Vidste du, at...

Restauranten, der ligger i Stensballe i det nordøstlige Horsens, er opkaldt efter en af Danmarks magtfulde mænd i 1600-tallet - Peder Griffenfeld, der har boet på Stensballegaard Gods. Griffenfeld var rigskansler i 1674-76. I 1699 blev han begravet i Vær Kirke, hvor man stadig kan se hans kiste

Griffenfelds - Stensballegaard golf restaurant

Bygaden 70

8700 Horsens

Yderligere information: Hjemmeside