Gram Motionscenter

Gram Motionscenter er et sted med historie. Gennem 32 år har huset haft trofaste medlemmer, der har nydt at komme på stedet og være sociale samtidig med at helbredet er blevet styrket.

Huset blev stiftet den 20. august 1988 af Kjeld og Gerda Feddern, der step by step byggede centeret op med tilbud om squash, fitness, massage og fysioterapi, dagskurset, Aktiv Sundhed mv. - alt sammen aktiviteter med grundlæggende værdier omkring sund livsstil inden for fysisk træning, sund kost og mental træning. Vigtigt har altid været at gennemføre alle aktiviteter i en hyggelig ånd og i et godt socialt fællesskab.

Medlemmer barslede den idé, at den dag, Kjeld og Gerda ønskede at trække sig tilbage, skulle centeret videreføres som en forening. Det er nu blevet en realitet og foreningen, Gram Motionscenter, havde stiftende generalforsamling den 23. januar 2020 og foreningen overtog centerets drift den 1. august 2020.

Gram Motionscenter ønsker at videreføre centeret i samme ånd og håber, at alle medlemmer vil bidrage til, at stedet fortsat vil være et hyggeligt sted, hvor alle bidrager til fællesskab, hygge og masser af sund livsstil.

Mandage og fredage er der mandehold.

Gram Motionscenter

Kongevej 35

6510 Gram

Tlf: 74823306

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: 05:00-22

Entré: Medlemskontingent