Viborg Kunsthal

Viborg Kunsthal er centralt beliggende ved søerne i Viborg. Vores udstillingsprogram består af nye, overraskende og kritiske udstillinger med væsentlige danske og internationale samtidskunstnere. Kunsthallen har særligt fokus på den levende og skabende kunst, og har en række sideløbende arrangementer i forbindelse med udstillingerne. Bl.a. artist talks, foredrag, værkstedsbesøg, koncerter og workshops for børn og voksne. Du har også mulighed for at booke en omvisning til de aktuelle udstillinger.
Kunsthallen har til huse i en stemningsfyldt historisk bygning fra 1734. I 1800-tallet brugte man stedet til fremstilling af brændevin. I 1994 blev bygningen indrettet som kunsthal og har siden været et af de førende udstillingssteder for samtidskunst i Danmark.
Rundt om Viborg Kunsthal giver billedkunstneren Mette Winckelmanns 151 meter lange mosaikmur de besøgende en helt særlig oplevelse. Efter en gåtur rundt i kunsthallens have eller om Søndersø, kan man tage en kaffepause i vores hyggelige café.


Viborg Kunsthal

Riddergade 8

8800 Viborg

Tlf: 87 87 32 20

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Tir-ons kl. 11-17, tor kl. 11-21, fre kl. 11-17 og lør-søn kl. 11-17

Entré: 50 kr.