Tirsdags Træf Fløng Skole

Tirsdagstræf: Fløng Skole, Sæsonprogram 2209/10
Så er vi klar til endnu en sæson i Fløng Skoles Tirsdagstræf. Tirsdagstræf er lokale 'Åbent Hus' arrangementer på Fløng Skole fra d. 20. oktober - 1. december 2009 og fra d. 5. januar - 16. februar 2010 - og lad os slå fast: TIRSDAGSTRÆF ER FOR ALLE
VELKOMMEN til en ny, spændende og alsidig sæson, som vi håber, kan lokke jer op på skolen tirsdag aften. Tirsdagstræf foregår i Fløng Skoles Kantine. Kl. 18 kan her købes et måltid mad, inkl. kaffe / te, for 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Kl. 19 starter aftenens programpunkt. Hvis du ikke vil spise med er prisen for arrangementet inkl. kaffe / te: 25 kr. Ved særarrangementer er prisen forhøjet.
Der er arrangementer, hvor forhåndstilmelding er påkrævet. Forhåndstilmelding foregår ved Tirsdagstræf arrangementer eller på Fløng Bibliotek senest to uger før arrangementets afholdelse. Husk at medbringe tallerkner og glas. Maden bliver tilberedt i madværkstedet i Skolekøkkenet under Fru Jensens kyndige ledelse. Alle, der har lyst og mulighed for at give en hånd med, er velkomne fra kl. 14. Vi håber at se rigtig mange i Tirsdagstræf!
Projektledere Carina Johansen og Dorte Tofte

Tirsdags Træf Fløng Skole

Fløng Byvej 24

2640 Hedehusene

Tlf: 4656 3850

Åbningstider:

Åbent: Tirsdage, oktober-februar 18-21