Faglige Seniorer Brøndby

Alle seniorer der har tid torsdag formiddag, er velkommen Bus nr. 13 og 22 stopper ved COOP 365 DISCOUNT. Klubben ligger i forlængelse af børnehaven.
Fællesskab med andre øger din livskvalitet. I din lokale seniorklub kan du finde venner og være en del af et fællesskab, hvor I for eksempel spiser og hygger sammen eller har en god snak. Derfor er klubberne så vigtige. Jo ældre vi bliver, jo større behov har vi for at kunne komme i et fællesskab. Vi får færre venner med tiden, og måske falder vores samlever bort. Så er klubben en del af redningen. Den beriger dit liv.
Tværfaglige klub.
I Brøndby alle ægtepar og enlige er velkommen i vores klub. Manden spiller billard og konen spiller Whist og hygger over kaffen. Aktiviteterne er mange Hyggeligt samvær, spil, foredrag, fællesspisning, ture. Og du kan være med til at bestemme hvilke aktiviteter, der skal være. Seniorklubarbejdet og fællesskabet skal du dyrke, når du stopper med at gå på arbejde. Ikke først når du opdager, at du har behov for fællesskab. Vær med fra starten, når du går på pension eller efterløn.
Kontakt klubben. faglige.seniorer.brondby1982@gmail.com
Vores bestyrelse er fra 65 år til 93 år. Vi glæder os til at se jer. Klubben er tilsluttet Landsforeningen Faglige Seniorer for derigennem at varetage medlemmernes samfundsmæssige interesser ved afholdelse af møder, foredrag og andre aktiviteter. Klubnummer 1577

Faglige Seniorer Brøndby

Kærdammen 1B, kælderen, selskabslokalet

2605 Brøndby

Tlf: 20 22 01 93

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Kl. 09.00 - ?

Entré: Kontingent 125 kr. om året.