Idestrup Boldklub af 1938 - B 1938

Klubben har 4 baner og 1 belyst multibane med kunstgræs.

Klubhuset indeholder 4 omklædningsrum, kiosk, mødelokale, en lukket terrasse og 1 overdækket terrasse. Derudover har klubben også en magasinhal, som Støtteforeningen råder over til alle de effekter, som bliver samlet ind til de årlige loppemarkeder.

Boldklubben B1938 drives af frivillige fra vores lokalsamfund, som alle har en interesse i, at bibeholde et dynamisk og socialt samfund. Der er trænere, holdledere, bestyrelsesmedlemmer, foreningsmedlemmer, frivillige i klubbens kiosk osv. Der bliver lagt ca. 10.000 timers frivillig arbejdskraft om året i klubben. For at støtte klubbens drift er der desuden tilknyttet en støtteforening og en forældreforening.

Nogle gange om året samler Støtteforeningen over 90 medhjælpere til loppemarkeder, som er kendt langt ud over øens grænser. Der er indsamling af "Loppe" effekter hver lørdag, hele året rundt, og der er altid behov for et par loppekørere, hvis man vil give en lørdag i den gode sags tjeneste. Støtteforeningen afholder også det årlige andespil hvert år torsdagen før Mortens Aften.

Forældreforeningen afholder hvert år i den første weekend af året et indendørs Lagkagestævne med deltagelse af rigtig mange hold. Stævnet varer fra fredag eftermiddag til søndag aften. Forældreforeningen afholder også Fastelavnsfest i hallen til glæde for børn og forældre fra byen og omegn.


Idestrup Boldklub af 1938 - B 1938

Kirkevej 19

4872 Idestrup

Tlf: 27217426

Yderligere information: Hjemmeside