Nyborg Destilleri

Restaurant og café på Nyborg Destilleri med økologisk produktion, Smagsoplevelser med ildhu og passion

Døren åbnes og du møder en rustik indretning - tro mod de historiske bygninger. Destilleriets bar serverer udelukkende økologiske drinks, vine og selvfølgelig destilleriets egen rom, whisky og gin.

Teamet i Nyborg Destilleri har fokus på lækre råvarer, økologi og lokale leverandører, når der til frokost serveres gourmet-smørrebrød og snacks. Om aftenen serveres á la carte menu, hvor gæster kan vælge mellem mange små lækre retter fra det nye danske/nordiske køkken.

Når råvarer kommer til destilleriet, skal leverandørerne ikke køre langt. De fleste er nemlig lokale og de deler samme passion for kvalitet som Nyborg Destilleri. Gris fra Hindsholm, okse fra Verningelund, Baggegårdens jordbær og makrel fra Kerteminde - for bare at nævne et par få lokale leverandører.

Nyborg Destilleri - Restaurant, Rundvisninger og Ro.

Dråberne der løber af destillationsapparaterne bliver til whisky, gin og rom på Nyborg Destilleri, der ligger i statsbanernes gamle togværksteder ved havnen i Nyborg. Hallerne er alle blevet totalrenoveret og indeholder ud over produktionen, og lagerhallen, hvor whiskyen roligt modner, også en økologisk restaurant, en café, og en butik med destilleriets egne økologiske produkter.

Allerede siden 2009 har man destilleret whisky og rom, så der står flere modne produkter på hylderne. Indtil foråret 2017 delte Nyborg Destilleri nemlig adresse med Ørbæk Bryggeri, som også er ejet af Rømer-familien. Men ambitionerne var store, så et større destilleri måtte bygges.

I mere end 13 år havde bygningerne stået tomme, da Nicolai og Niels Rømer så muligheden for at forvandle hallerne til et nyt destilleri. Efter flere års restaurering blev Nyborg Destilleri indviet lørdag den 10. juni 2017. Dørene blev også åbnet op for deres nye restaurant, cafe og butik; alt sammen i de historiske bygninger på Holmens Boulevard 11

Nyborg Destilleri

Holmens Boulevard 11

5800 Nyborg

Tlf: 69884433

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Ons-søndag kl. 11-22