Behandlingscenter Stien

Professionelt Behandlingscenter med fokus på den enkelte
Behandlingscenter STIEN kan hjælpe dig med, at komme ud af et misbrug. Vi behandler alle former for afhængighed og vi har mange års erfaring indenfor især alkoholisme, stofmisbrug, medicinafhængighed og ludomani. Læs mere om afhængighed her.

Det er helt afgørende i det enkelte behandlingsforløb, at indsatsen er tilpasset den enkeltes forudsætninger og udfordringer. Derfor har vi en fagligt dygtig og erfaren medarbejdergruppe, som rummer flere forskellige kompetencer. Vi kan derfor altid tilpasse de enkelte metoder til de behov der gør sig gældende.

Vi ved, gennem mange års erfaring, at det er en stor og ofte grænseoverskridende beslutning at gå i behandling. Det kræver både en vis erkendelse og motivation. Selvom langt størstedelen af dem som har et egentligt misbrugsproblem, hver eneste dag konfronteres med alvoren af dette, er det ikke nødvendigvis tilstrækkeligt til at træffe beslutningen om, at få hjælp til at finde en anden og bedre vej i livet. Nogle gange skal den sidste motivation komme fra de nærmeste pårørende, andre gange fra en professionel.

Ved henvendelse til STIEN kan du altid få et råd til hvordan du håndterer afhængighed, uanset om det dig selv det handler om, eller du er nær relation til pågældende. Vores døgntelefon (7020 7270) er gratis og åben for henvendelser hele døgnet. Enhver henvendelse behandles naturligvis under betragtning af anonymitet og diskretion.

Der er flere veje til et forløb på STIEN. Læs mere om hvordan du kan komme i behandling her. Vi har mange samarbejdspartnere, både indenfor det offentlige og private.

Behandlingscenter Stien

Tørningvej 22

6500 Vojens

Tlf: 7020 7270

Yderligere information: Hjemmeside