Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
16/4 2021
Memphis Mansion
Graceland Randers Vej 3
8960 Randers SØ
Tlf: 8642 9696
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.4333, Lon 10.0542
Åbent: Kl. 10-21
Entré: Voksne 99 kr. og børn 69 kr. (børn u. 12. år er gratis i følge med voksne)

Museet er baseret på en stor samling Elvis-effekter, som alle tilhører formanden for The Official Elvis Presley Fan Club of Denmark, Henrik Knudsen.

Memphis Mansion er inspireret af Elvis Presleys hjem - Graceland i Memphis. Huset er en ultimativ hyldest til Kongen af Rock 'n' Roll. Huset værner primært om Elvis' liv, musik og minde. Memphis Mansion er Elvis-nostalgi, Museum, Shop og Diner


Viser 2 events fra/efter 25. jul. 2021

25. Jul Omvisning

Rundvisning i Elvis Museet

Torsdag den 1. juli til søndag den 15. august 2021, kl. 12.
Pris: Entré: 99 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Memphis Mansion,
Graceland Randers Vej 3, Randers SØ
Det er bestemt ikke kedeligt, når Henrik Knudsen viser rundt i Elvis Museet. Han fortæller om Elvis - manden og musikken - udvalgte museumsgenstande, og så er der altid lidt sjove anekdoter blandt de spændende historier..

Som du sikkert har hørt ude i byen, så er det ikke kedeligt, når Henrik Knudsen viser rundt i Elvis Museet. Her fortæller han om Elvis, manden og musikken, om udvalgte museumsgenstande, og så er der altid lidt sjove anekdoter blandt de spændende historier.

Henrik's samling regnes for at være én af de 10 største i verden, og er forsikret for 10 millioner kroner.

Effekterne bliver med jævne mellemrum skiftet ud med andre eller nye effekter, så der hele tiden er nyt at se i Elvis Museet
Vis kort
25. Jul Andet/Ukendt

Jesper Lohmann - Sinatra, Otto & Elvis

Søndag den 25. juli 2021, kl. 14.
Pris: Entré: 199 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Memphis Mansion,
Graceland Randers Vej 3, Randers SØ
Nyd en dejlig sommerkoncert på plænen bag Memphis Mansion i selskab med Jesper Lohmann og en masse skønne sange fra Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash akkompagneret af den legendariske kapelmester Peder Kragerups 18 mands Store Big Band..

Han er tilbage på Memphis Mansion denne gang akkompagneret af Peder Kragerups Orchestra og med showet Sinatra, Otto & Elvis - og de andre rødder.

Det er med stor glæde, at vi endnu engang byder velkommen til Jesper Lohmann. Nyd en dejlig sommerkoncert på plænen bag Memphis Mansion i selskab med en masse skønne sange fra Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash.

Jesper Lohmann samler nu alle trådene - og rødderne i et helt nyt show. Her betrædes de musikalske græsgange, der har ført ham frem til der hvor han er i dag som entertainer. Sammen med bl.a Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash vil der blive croonet, rocket, grint og grædt. Lohmann byder på anekdoter og andre røverhistorier når de musikalske svirrebrødre kigger forbi og lur mig om der ikke lister sig et par evergreens fra Four Jacks righoldige repertoire ind.

Dette musikalske rendezvous akkompagneres af ingen ringere end den legendariske kapelmester Peder Kragerups 18 mands Store Big Band
Vis kort