Panzermuseum East

Museet er en omfattende historisk samling af køretøjer, uniformer, effekter m.m. fra den østlige side af jerntæppet under den kolde krig i perioden 1945-1991. Over 60 minutiøst restaurerede og rullende køretøjer, hvoraf ca. halvdelen er pansrede og med bælter, er alle skildrede i levende rammer og fortællinger og fordelt over tre udstillingshaller. Det gør Panzermuseum East til formentlig Vesteuropas og Skandinaviens største samling af denne karakter. Og grundet sit østlige fokus den eneste af sin art i Danmark.
Museets naturskønne områder er indrettet til hele familien og byder på 6000kvm action legepark indrette som feltbane m.m De flot anlagte granplantager og søer indbyder til en afslappende spadsertur, ligesom at en siddeplads i flycockpittet eller leg i den store, gamle Falck brandbil altid giver store smil på de små ansigter.

Vores café "Bomben" tilbyder te og kaffespecialiteter , is og forfriskninger, kage og lidt kolde og varme snacks, Sidstnævnte kan nydes ude eller indenfor caféen, der berammet til ca. 50 gæster, og uden entré til museet.

Alle er velkomne i Panzermuseum East, etableret tilgængelighed og handicap faciliteter, som vi løbende udbygger

Panzermuseum East

Fladholtevej 18

4200 Slagelse

Tlf: 51 50 35 07

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Alle dage kl.10-16, Mandag lukket

Entré: Voksen 95kr /pensionist-veteran-student 75kr/Børn 05-15år 45kr