Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Kulturforeningen Pakhus8

Kulturforeningen Pakhus8

Havnepladsen 8
4720 Præstø
Hjemmeside

Live musik og andre arrangementer på Præstø Havn



Viser 5 events fra/efter 29. maj 2024

Faze`n`mir

Fredag den 14. juni 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 125 kr Køb/bestil billet
Kulturforeningen Pakhus8 Havnepladsen 8, Præstø
"At være til koncert med FAZE'N'MIR er som at læse en god bog", udtaler et publikum. FAZE'N'MIR MED SIMON HØIRUP

Publikum kan glæde sig til en skøn live oplevelse når erfarne FAZE'N'MIR udfolder deres tankevækkende musikalske univers i selskab med den anerkendte instrumentalist Simon Høirup.

Ensemblet, der dribler hjemmevant rundt i jazzet blues,folk og gospel, startede samarbejdet i 2015. I de forløbne år har ensemblet spillet mange live events, på spillesteder, musikforeninger, festivaler, caféer i Danmark og Sverige.

Det scenevante band har høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog.

Duoen FAZE`N`MIR baserer sig hovedsageligt på Mir Bredberg Weber's lyriske sange, som hun fortolker med sin særegne stemme, der med esoterisk varme på samme tid er insisterende og intim.

Teksterne, som Mir har skrevet hovedparten af, er sært, dejligt dragende, food for thought...

Udover at synge spiller Mir klaver, orgel og harmonika.

Henrik "Faze" Nybo, sang/guitar/dobro/mandolin, har i mange år været en aktiv del af folk/bluesscenen. Henrik tilfører duoen det mere pågående og blå. Hans vokal er en stærk og fast del af duoens lyd. Henrik er tro mod genren og spiller med stor autenticitet og troværdighed.

Simon Høirup's melodiske og bluesy guitarspil smelter fint sammen med duoens folk, jazz og americana baserede musik og løfter musikken til nye højder.

Repertoiret er egne kompositioner, krydret med numre, publikum har glemt, de kender.

Med den gode melodi i centrum, fylder trioens varme lyd rummet.

FAZE'N`MIR havde release/debut på deres fulde album "Live out Loud" i januar 2023

Dørene åbner kl.19
Luk

Thomas Buttenschön på pakhus8

Fredag den 20. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 175 kr Køb/bestil billet
Kulturforeningen Pakhus8 Havnepladsen 8, Præstø
Sangeren, musikeren og entertaineren Thomas Buttenschön ! Der venter publikum en stor musikalsk oplevelse, når Thomas Buttenschøn går på scenen bevæbnet med sin særlige kombination af populære ørehængere og nærværende showmanship. Den populære sanger, musiker og entertainer er blandt andet kendt for at forene smuk poesi og store følelser med humor, finurligheder og hverdagsfortællinger. Han har altid noget på hjerte, og han har i den grad ordet i sin magt. Når han tilmed kombinerer sin fortælleglæde med fantastisk musik, er der garanti for sange, som bare kalder på at blive lyttet til.

Modig sangskriver

Siden 2006, da Thomas Buttenschøns musikalske rejse for alvor begyndte, har han haft en stribe store hits, blandt andet "Fantastiske Mandag" "Smukkere end Smuk" og "Dårlig Sex". Gennem årene har han endvidere udvist en sjælden evne til at blive ved med at overraske. For eksempel med sin deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix, og da han sammen med Chief 1 udgav sommerhittet "Alt Er Godt". Den altid produktive sangskriver har desuden vist, at han ikke er bange for at lukke publikum helt ind i sit inderste. Af samme grund tøvede GAFFA's anmelder ikke med at udnævne Thomas Buttenschøn til Danmarks modigste sangskriver i forbindelse med en intimkoncert i februar 2023 - en koncert, som desuden udløste seks stjerner i musikmagasinet.

Alsidig kunstner

Med andre ord er der tale om en særdeles alsidig kunstner, som altid formår at række langt ud over scenekanten og ind i hjertet på publikum. Med sin karakteristiske stemme, sin musikalitet og sit nærvær er Thomas Buttenschøn altid garant for, at publikum bliver taget med på en stemningsfuld rejse. To ting er sikkert: Det er altid vedkommende, og det er aldrig kedeligt.

Dørene åbner kl.19
Luk

Zididada på pakhus8

Lørdag den 5. oktober 2024, kl. 21.
Pris: Entré: 220 kr Køb/bestil billet
Kulturforeningen Pakhus8 Havnepladsen 8, Præstø
Zididada's jubilæumturné skal selvfølgelig forbi pakhus8 ! 25 år med evig sol

Der er fest, glæde og masser af velklingende hits på programmet, når det succesrige, danske band Zididada går på scenen. Zididada fejrer sit 25 års jubilæum i 2024, og med i bandbussen på jubilæumsturnéen er et stort bagkatalog af anmelderroste albums, men også nyt materiale, fortæller orkestrets frontmand, Jimmy Bacoll. - Vi er ved at skrive nye sange, og hvad det angår, er vi tilbage ved det gamle Zididada. Det er musik, som man bliver glad af, siger han med et smil. Zididada - et navn, som bandet selv oversætter til "Evig Sol" - har fra begyndelsen haft positive, livsglade budskaber som omdrejningspunkt. Det kan høres og mærkes, blandt andet i populære numre som Zididada Day, Please Ya Lisa, Walking On Water og Prinsesse. Gennem årene har Zididada også bevæget sig i det mere melankolske univers med numre som for eksempel "Happy Fool" og "Don't Believe", men fest og glæde har altid været bandets trofaste følgesvende - og er det stadig. Jimmy Bacoll er kendt for både sin fantastisk stemme, sin energi og sit nærvær på en scene, og med et af Danmarks mest erfarne live-orkestre i ryggen er der i dén grad lagt op til et velklingende brag af en jubilæumsfest.

Dørene åbner kl.20
Luk

Lukas Vanggaard på pakhus8

Lørdag den 2. november 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 120 kr Køb/bestil billet
Kulturforeningen Pakhus8 Havnepladsen 8, Præstø
Anmelderroste Lukas Vanggaard. GAFFA skriver: "Vent bare til du oplever Lukas` Indie-pop-missil". Lukas Vanggaard brød igennem lydmuren, da han slap de to EP'er "Håndspillede Hits" og "Frisk Prins" i 2020, der begge var indspillet på en iPhone hjemme i bofællesskabet i Århus. Anmeldere og radioværter var begejstret for den umiddelbare og finurlige, skæve popmusik og kaldte bl.a. Vanggaard for en indieudgave af Rasmus Seebach og en tronarving til Thomas Helmig. Senere er debutalbummet 'Natsværmeren og Sommerfulgen' og EP'en 'Underhund' yderligere bragt til samlingen af bemærkelsesværdige udgivelser fra hans side.

Nu tanker Vanggaard benzin på sprinteren, propper band og gear ind i den og drager ud i landet på en efterårsturné med sit kommende album 'Alle dem, der lyver, sover godt om natten'. I skrivende stund er der sluppet tre singler; "Ingen siger det som Morrissey", "Indiehimlen" og "Morgensang", hvor førstnævnte var Ugens hit-tip på P4 ved udgivelsen. Også Bands of Tomorrow skrev følgende:

"Med sin seneste single 'Ingen siger det som Morrissey' viser Lukas Vanggaard en nytænkende tilgang til popmusik, hvor han kombinerer sit talent for gode popmelodier med indflydelsen fra indielyde og hudløst ærlige tekster."

Vanggaard har været vidt omkring i både livet og musikken og har de seneste år spillet anmelderroste koncerter på bl.a. UHØRT, SmukFest og SPOT Festival - og sidste år blev han inviteret med på tour af Jacob Aksglæde som support, hvilket bragte ham forbi bl.a. Store VEGA.

Albummet "Alle dem, der lyver, sover godt om natten" er Lukas Vanggaards 2. album og udkommer til september. Med sig på turnéen har han trommeslager, Tobias Andreassen (Caktus, Yune)- bassist, Henrik Poulsen (Peter Sommer & Tiggerne, Mukherjee Development)- og guitarist, Jakob Birch (Sys Bjerre, Lovespeed).

Dørene åbner kl.19
Luk

Poul Halberg Powertrio

Torsdag den 7. november 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 250 kr Køb/bestil billet
Kulturforeningen Pakhus8 Havnepladsen 8, Præstø
En trio der SKAL opleves - og husk luftguitaren ! Poul Halberg Powertrio

Poul Halberg (guitar & vokal)

Jette Schandorf (bas) &

Jesper Thomsen (trommer)

er navne vi sædvanligvis forbinder med danske popsucceser som Halberg Larsen, News, Ray-Dee-Ohh, Lis Sørensen, Rasmus Seebach, X-Factor bandet ...

Imidlertid har de tre erfarne og kreative musikere en trio, hvor de hylder nogle af deres egne inspirationskilder fra en af rockens allermest kreative og turbulente perioder - slutningen af 60'erne...

I de år blev inspirationen og grobunden skabt til meget af den rock og pop, vi lytter til i dag. Med navne som Jimi Hendrix, Cream, The Doors, The Beatles, Blind Faith osv., står mange af de bedste sange fra den periode, som milepæle i rockhistorien den dag i dag. Tænk bare på numre som "Voodoo Child", "Sunshine of You Love", "Crossroads" og "Little Wing".

Gennem de sidste 20 år har Powertrioen udforsket dette repertoire på kryds og tværs på de danske scener. Det er også blevet til to albums: "Strange Brew" og "PsychElectric Journey". Her giver Powertrioen deres eget bud på nogle af deres helt personlige favoritter fra perioden - uden et sekund at dynge musikkens tidløshed til med nostalgi!

Det engelske udtryk for at spille musik er "to play", som jo også betyder "at lege". Og det er lige præcis det, de tre musikere gør med et på alle måder helt unikt sammenspil opbygget gennem 40 års erfaring på de danske scener.

Er man til skarpskårne rock riffs, indfølt blues guitar og et repertoire der både udfordrer og vækker minder, bør man opleve denne trio.

Dørene åbner kl.19
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.