Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Den Holstenske Lade

Den Holstenske Lade

Slotsvej 54
6510 Gram
Hjemmeside



Viser 3 events fra/efter 2. maj 2024

Business Power 2024

Torsdag den 23. maj 2024, kl. 09-16.
Pris: Entré: 994 kr Køb/bestil billet
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
Business Power eventet samler erhvervsledere fra hele Syd- og Sønderjylland til netværk, topaktuelle oplægsholdere, god mad og ny inspiration. Vær med når vi mødes på tværs af brancher, kommunegrænser, fagområder og uddannelser. Netværk og skab nye forbindelser til din forretning, mød nye mennesker som kan inspirere og bidrage til din virksomhed, din vækst og forretningsudvikling. Hvad dagen bringer, er op til os selv, men alle rammerne er sat til at det bliver en meget værdifuld og udbytterig dag.
Gå ikke glip af årets business event i Sønderjylland.
Hvem står egentlig bag Business Power? Det gør fire sønderjyske erhvervsråd - Business Aabenraa, Haderslev Erhvervsråd, Tønder Erhvervsråd, og Sønderborg Vækstråd - og sammen med UdviklingsRåd Sønderjylland, har de fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv, og har det bedste indblik i hvad der rør sig i virksomheder, hvad vi skal sætte fokus på, for at skabe et topaktuelt og interessant arrangement. Business Power henvender sig til både store og mindre virksomheder, direktører, ejerledere, unge talenter og andre, der brænder for og/eller arbejder i erhvervslivet, og som gerne vil så frø til nye forretningsvenskaber, nye partnerskaber og forretningsideer.
Business Power planlægges på skift mellem de 4 erhvervsråd, og stafetten er i år landet ved Haderslev Erhvervsråd, så derfor skal du et smut til Haderslev Kommune
Når Business Power '24 åbner dørene 23. maj 2024, bliver det i smukke omgivelser på Gram Slot. Et sted der er fuld af historie, charmerende omgivelser og de helt rette rammer til at samle Syd- og Sønderjyllands erhvervsliv
Luk

Dorthe Gerlach & Pernille Rosendahl

Lørdag den 14. september 2024
Pris: Entré: 350-619 kr Køb/bestil billet
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
Gerlach & rosendahl til gram slot 14.9.2024. To af landets største stemmer gennem to årtier, binder sløjfe på et ganske særligt søsterbånd i dansk musik. Det sker, når Dorthe Gerlach og Pernille Rosendahl stikker af sammen og tager ud i det blå med en række akustiske koncerter.

"Det her er virkelig et con amore-projekt - et krydsbefrugtet samarbejde, som er opstået på baggrund af vores møde i musik, fælles kreativitet og skabertrang. Men først og fremmest er det et venskab, der bare er eksplosivt sjovt og ukompliceret. Som to søstre, stikker vi af fra alt det fornuftige og så må vi se, hvor musikken og venskabet tager os hen sammen denne gang," fortæller Pernille Rosendahl.

De brød begge igennem i 00'erne. Den ene i front for et af de mest farverige og markante rockbands, Swan Lee, mens den anden tryllebandt danskerne med anmelderrost country-pop med duoen Hush. På mange måder er de to vidt forskellige kvinder og alligevel hugget ud af den samme sten. Og nærmest simultant debuterede Gerlach og Rosendahl også med egne sange, da de i midten af 10'erne udgav hver sit stærke soloalbum.

Både Gerlach og Rosendahl har medvirket med stor succes i musikprogrammet, Toppen af Poppen, mens de for alvor fandt hinanden på tour med Danmarks Underholdningsorkester. Det er da også med en vis respekt og et blødt hjerte for hinandens musikalitet og stemmer, de begiver sig ud på nye eventyr.

"Jeg har altid haft enorm respekt for Pernilles ukuelige drive og idérighed. Og altid elsket hendes stemme - selv da hun hapsede prisen som "Årets Danske Sangerinde" for snuden af mig ved Danish Music Awards i tidernes morgen. Men jeg ser tilbage og smiler. For nu står vi her, så mange år senere, klar til at omfavne hinandens univers. Det glæder jeg mig til, for der sker nemlig noget fedt, når vi damer har hinandens ryg, og jeg er pavestolt over, at skulle synge sammen med Pernille," fortæller Dorthe Gerlach.

Der er med andre ord lagt op til ganske særlige sensommeraftener i søsterbåndets ånd, i selskab med Gerlach & Rosendahl, hvor historier skal fortælles, egne sange skal fortolkes som aldrig før og nye musikalske stier betrædes
Luk
Pris: Entré: 280-559 kr Køb/bestil billet
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
Dodo & the dodo'S - JUBILÆUMSKONCERT PÅ GRAM SLOT 26.10.2024. 45 år med Dodo & The Dodo's i 2024. Et brag af en jubilæumskoncert i historisk perspektiv. I sommeren 2024 kan Dodo & The Dodo's fejre deres svimlende lange 45 års musikalske

venskab. Mens sommeren var på sit højeste, og radioen spillede Glorys Gaynors - "I Will

Survive" og TOTO's - "Hold The Line", barslede de 16-17 årige skolevenner og

musikkammerater, som senere skulle komme til at hedde Dodo & The Dodo's, med egne

numre i en kælder nord for København. Sidenhen udgav bandet et hav af hits, og blev i

slut 80'erne det absolut største og mest eftertragtede band i Danmark. Resten er historie.

I 2024 tager Dodo & The Dodo's derfor på en eksklusiv jubilæumstour. Med sig bringer de

en kæmpe skærmproduktion og et band langt ud over det sædvanlige. Det er planen at

lave visuelle tilbagekig på de foregående 45 år, samtidigt med der holdes et

jubilæumsbrag uden sidestykke
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.