Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Kosmorama Haderslev

Kosmorama Haderslev

Jomfrustien 34
6100 Haderslev
Tlf: 74 52 34 78
Hjemmeside



Viser 75 events fra/efter 30. apr. 2024

Rom

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 15.30.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
Turen går til Rom i denne romantiske feelgood-film om kærligheden på den lange bane! Gerda (Bodil Jørgensen) og Kristoffer (Kristian Halken) er taget på en forlænget weekendtur til Rom for at fejre deres 40-års bryllupsdag og et langt ægteskab. De skal genopleve byen, hvor Gerda som ung gik på kunstskole. Men turen går ikke helt som forventet. Da parret møder Gerdas karismatiske kunstlærer og tidligere flamme, Johannes (Rolf Lassgård), havner Kristoffer på sidelinjen, mens Gerda jagter sin ungdom i Roms gader og stræder. Filmen er instrueret af Niclas Bendixen, der tidligere har lavet filmen 'Ditte & Louise' (2018) og tv-serien af samme navn (2015-2016).
Kilde: Scanbox
Luk

Hammarskjöld

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 15.30 & 18.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
I 1961 har Dag Hammarskjöld et år tilbage i sin stilling som FN's Generalsekretær. Efterfølgende skal han flytte til sit hus på Österlen og nyde den længe ventede frihed. Samtidig raser den kolde krig for fuld kraft, og brændpunktet er Congo. Dag Hammarskjöld påtager sig opgaven at formidle fred og enhed i landet. En umulig opgave, ifølge mange. En selvmordsmission, ifølge andre.
Kilde: Nordisk Film
Luk

Past Lives

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 15.30 & 18.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
De to dybt forbundne barndomsvenner Nora og Hae Sung bliver splittet fra hinanden, da Noras familie emigrerer fra Sydkorea til Canada. To årtier senere bliver de genforenet i New York i en skæbnesvanger uge, hvor de konfronteres med begreber som skæbne, kærlighed og de valg, der skaber et liv. Past Lives er produceret af tidens mest populære amerikanske produktionsselskab, A24, og er instruktør Celine Songs debutfilm, som på årets Sundance Filmfestival blev kaldt "årets bedste film". Filmen er inspireret af Celine Songs egne erfaringer og er en smuk, underspillet og rørende kærlighedshistorie
Luk

Guldnæb - Luftens Konge

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 16.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
Spred vingerne med GULDNÆB - LUFTENS KONGE og kom med på et spændende og storslået eventyr med masser af fart og action, hvor en lille ørn må blive til en stor helt. Selvom den lille ørn Guldnæb er opvokset blandt kyllinger med en kærlig adoptivmor, har han svært ved ignorere sine ørneinstinkter. Han er ivrig efter at lære at flyve og at løse mysteriet om sin sande identitet, så sammen med sin kyllingesøster tager han på et oplevelsesrigt eventyr til fuglebyen Flaksterdam for at finde et sted, han hører til. Her møder Guldnæb ikke kun sin onkel, som ovenikøbet er Flaksterdams borgmester - han får også et nyt mål: At blive en del af byens bevingede politipatrulje. Men samtidig opdager Guldnæb hemmelige planer, der fører til en dyst mellem ørnene og kyllingerne. Guldnæb står nu over for et betydningsfuld valg, der vil have en afgørende betydning for hans fremtid!
Luk

Rød himmel

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 18.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
Efter en afstikker ud i det mere fantasmagoriske med 'Undine' er Christian Petzold tilbage i en mere genkendelig virkelighed i 'Rød himmel', der udspiller sig et sted på den tyske Østersøkyst, hvor himlen lyses op af en skovbrand, der bevæger sig nærmere. Og nærmere filmens persongalleri. Da Leon og Felix (Thomas Schubert og Langston Uibel) ankommer til en idyllisk beliggende sommervilla, er det meningen, at Leon skal skrive videre på sin anden bog, mens Felix vil forberede sig på sin optagelsesprøve til Kunstakademiet. Men deres disciplin udfordres af husværtinden Nadja (Paula Beer), der er mere livlig, end de kunne havde forudset - også på kærlighedsfronten. Petzolds seneste karakterdrama hjembragte ham Sølvbjørnen i Berlin og er i tilgift hans mest morsomme film til dato.
Kilde: Camera Film
Luk

Jagtsæson 2 - I medgang og modgang

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 18.15.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
Trioen Eva, Marlene og Bella er tilbage i en hylende morsom og tåkrummende 2'er, hvor bryllupsklokkerne får frit spil. Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand - hvilket kun gør det hele meget værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend. Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend, som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i både medgang og modgang. JAGTSÆSON 2 - I MEDGANG OG MODGANG er en varm, skør og pinlig dansk komedie, der kommer ind under huden på sine sjove, skrøbelige og langt ude karakterer. Publikum kan igen se frem til at krumme tæerne, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-misundelse, hjertesorger, midtvejskriser og utilstrækkelighed
Luk

Challengers

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 20.20.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
Fra den visionære filmskaber Luca Guadagnino kommer "Challengers" med Zendaya i hovedrollen som den hæmningsløse Tashi Duncan. Tashi er et tidligere tennistalent, der er blevet træner og som ikke undskylder for sit kontroversielle spil på og uden for banen. Hun er gift med en tennisstjerne, der efter en stime med nederlag, befinder sig i karrierens nedtur (Mike Faist). Tashis strategi for sin mands oprejsning tager en overraskende drejning, da han skal møde den udbrændte tennisspiller, (Josh O'Connor) som er hans tidligere bedste ven og Tashis tidligere kæreste. Da deres fortid og nutid kolliderer, og spændingerne bliver høje, må Tashi spørge sig selv, hvad det vil koste at vinde?
Kilde: Warner Bros
Luk

Immaculate

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 20.30.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
Sydney Sweeney (Anyone But You, Euphoria, The White Lotus) spiller den hengivne amerikanske nonne Cecilia, som flytter til et afsides kloster i det idylliske italienske landskab for at komme endnu tættere på gud. På klostret får Cecilia en helt særlig rolle, men den varme velkomst udvikler sig hurtigt til et mareridt, da det bliver klart, at klostret gemmer på mørke og skræmmende hemmeligheder.
Kilde: Scanbox
Luk

Monkey Man

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 20.30.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
Kid er en af de mange, der lever på bunden af samfundet i storbyen Yatana. Han tjener til dagen og vejen i kampsportsarenaen, hvor han som "The Beast" og skjult af en gorillamaske, lader sig slå til blods på det aftalte tidspunkt til publikums jubel. Men han tager sine tæv af en grund: Kid er ved at arbejde sig ind i hjertet på Yatanas korrupte elite, der hænger ud på natklubben King's Club med dyr vin, escortpiger og lidt til næsen.
Når han først er der, vil han tage en grusom hævn over den mand, der udslettede den landsby, hvor Kid voksede op, og som slog Kids mor ihjel. Men hævnen er måske ikke så sød, som den lader til, og heller ikke så nem at opnå. Måske er det Kids mission at opnå retfærdighed for alle de undertrykte i Yatana.
Kilde: UIP
Luk

Civil war

Tirsdag den 30. april 2024, kl. 20.30.
Kosmorama Haderslev Jomfrustien 34, Haderslev
Ny film af Alex Garland som tidligere har stået bag film som EX Machina og Annihilation. I filmens hovedrolle har vi Kirsten Dunst, som spiller en journalist der sammen med nogle kollegaer rejser igennem en borgerkrigsramt USA i en fremtidig setting. Kilde: Scanbox
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.