Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Vis kun
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
9/4 2019
Airport Tours
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup
Tlf: 32313231

Yderligere information: Hjemmeside

Københavns Lufthavne A/S er en spændende arbejdsplads for mange tusinde mennesker. Man har nu muligheden for en guide rundvisning arrangereret af Københavns Lufthavne A/S.

Hvem kan besøge os: Grupper af max 36 pers. Skolernes 1. klasse er den nedre aldersgrænse og i den anden ende sætter kun førligheden grænse, idet turen også foregår til fods.

Hvornår: Der afvikles 3 besøg på hverdage mandag-fredag 09:30-12:00, 12:30-15:00 og 17:00-19:30 og 2 besøg i weekender lør. søn 09:30-12:00 og 12:30-15:00.

Hvad koster det: Grupper op til 36 personer koster 5000,- inkl. moms. Skoleklasser 1-10 klasse op til 36 personer koster 1500,- inkl. moms (brug kode CPHSKOLE).

Hvem viser rundt: Airport tours har et fast hold af guider i alderen 23 - 50 år.

Hvad består rundvisningen af: En rundvisning tager normalt 2½ time, hvor turen foregår dels til fods og dels i bus. På turen besøger vi brandstationen, garager med nogle af de store køretøjer, kører på området tæt på fly, brandøvelsespladsen og fragtområdet.
For 1. 5.klasse tager turen ca. 90.min. Inden turen: Som ansvarlig for bookingen og turen pålægges du at informere alle deltagere på turen om lufthavnens sikkerhedsbestemmelser samt om lufthavnens ordensreglement som skrevet herunder. Senest 7 hverdage før besøget, skal De indtastet en deltagerliste (max:36 personer). Heri beder vi jer oplyse fulde navn, adresse på personer under 15 år. Alle personer på 15 år eller derover skal oplyse fulde navn og fuldt cpr. nr.

Mødested: Terminal 2's vestligste ende. Alle gæster skal medbringe gyldigt billede ID dvs. pas eller kørekort. Dette er ikke et krav for personer under 15 år. Fremvisning af gyldigt billede ID er nødvendigt for gennemførsel af besøget.

Transport og parkeing i Lufthavnen: Der er mulighed for at tage Metro, bus eller tog til lufthavnen. Hvis man kommer i bil kan man holde i vores p-anlæg. Bookning via dette link. https://info.parkering.cph.dk/: https://info.parkering.cph.dk/.

Sikkerhedsbestemmelser. Vi skal gøre opmærksom på, at besøget i Københavns Lufthavne A/S er på eget ansvar og at lufthavnens sikkerhedsbestemmelser også er gældende for besøgende på lufthavnen, hvilket bl.a. betyder at det ikke er tilladt at medbringe, våben, knive af en hver art samt skarpe eller spidse genstande, eksplosiver, fyrværkeri eller andre effekter der kan formodes at kunne anvendes til en ulovlig handling mod den civile luftfart, herunder også legetøjsvåben. Ligeledes må der ikke medbringes genstande der ikke er nødvendigt for besøget. Medbragte effekter der er ulovlige ifølge dansk våbenlov, vil medføre anmeldelse til Politiet og bortvisning. Besøget på lufthavnens afspærrede område forgår under ledsagelse af guiden - derfor skal denne altid følges og alle guidens henvisninger og påbud efterkommes.
Rygning er ikke tilladt under turen.
Ordensbestemmelser. Lufthavnens ordensbestemmelser er også gældende for besøgende på lufthavnen område herunder skal jeg fremhæve at foto og filmoptagelser kun er tilladt til privat brug og at der ikke må optages/filmes i eller mod vores sikkerhedspersonale, sikkerhedskontrol, Politiets eller Skats medarbejder eller i hangaren. Alle henvendelser og påbud fra myndighederne i lufthavnen, herunder guiden, skal efterkommes.

Hvis trafikale eller andre forhold gør det nødvendigt, vil besøget uden varsel kunne afbrydes af Københavns Lufthavne A/S. Ligeledes kan Københavns Lufthavne A/S stoppe besøget, hvis de generelle bestemmelser eller påbud ikke overholdes.

Velkommen til Københavns Lufthavne A/S


Viser 1 event fra/efter 14. okt. 2019

Diverse | Ekskursion

Airport Tours

Københavns Lufthavne A/S, kl. 09.30-12 & 12.30-15.

Mandag den 14. oktober 2019 til søndag den 28. juni 2020, kl. 09.30-12 & 12.30-15.
Pris: (Pris: 160 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Airport Tours.
Daglig rundvisning i Københavns lufthavn med guide. Vi skal se snerydningskøretøjer, brandstation, brandøvelsesplads, fragtområdet mm. Ca. 32 km busrundvisning på lufthavnens områder, hvor I kommer steder passagerer normalt ikke kommer. Københavns Lufthavne A/S er en spændende arbejdsplads for mange tusinde mennesker. Man har nu muligheden for en guide rundvisning arrangereret af Københavns Lufthavne A/S

OBS: Vi giver os ret til at aflyse rundvisningen op til 48 timer før, hvis der ikke skulle være nok tilmeldte, de tilmeldte får selvfølgelig pengene retur.

Hvem kan besøge os: Grupper af max 40 pers

Skolernes 1. klasse er den nedre aldersgrænse og i den anden ende sætter kun førligheden grænsen, idet turen også foregår til fods. Turen er ikke velegnet for dårligt gående. Kørestolsbruger med egen kørestol er selvfølgelig velkommen.

Hvornår:

Lør-søn og helligdage. 09:30-12:00 og 12:30-15:00

Hvad koster det:

160,- kr. pr person.

Hvem viser rundt:

Airport tours har et fast hold af guider.

Hvad består rundvisningen af:

En rundvisning tager normalt 2½ time, hvor turen foregår dels til fods og dels i bus. På turen besøger vi brandstationen, garager med nogle af de store køretøjer, kører på området tæt på fly, brandøvelsespladsen og fragtområdet.

Mødested: Terminal 2's vestligste ende.

Alle gæster skal medbringe gyldigt billede ID dvs. pas eller kørekort. Dette er ikke et krav for personer under 15 år.

Fremvisning af gyldigt billede ID er nødvendigt for deltagelse.

Transport og parkering i Lufthavnen:

Der er mulighed for at tage Metro, bus, tog eller fly til lufthavnen. Hvis man kommer i bil kan man holde i vores p-anlæg. Bookning via dette link. https://info.parkering.cph.dk/

Sikkerhedsbestemmelser.

Vi skal gøre opmærksom på, at besøget i Københavns Lufthavne A/S er på eget ansvar og at lufthavnens sikkerhedsbestemmelser også er gældende for besøgende på lufthavnen, hvilket bl.a. betyder at det ikke er tilladt at medbringe, våben, knive af en hver art samt skarpe eller spidse genstande, eksplosiver, fyrværkeri eller andre effekter der kan formodes at kunne anvendes til en ulovlig handling mod den civile luftfart, herunder også legetøjsvåben. Ligeledes må der ikke medbringes genstande der ikke er nødvendigt for besøget. Medbragte effekter der er ulovlige ifølge dansk våbenlov, vil medføre anmeldelse til Politiet og bortvisning. Besøget på lufthavnens afspærrede område forgår under ledsagelse af guiden - derfor skal denne altid følges og alle guidens henvisninger og påbud efterkommes. Rygning er ikke tilladt under turen.

Ordensbestemmelser

Lufthavnens ordensbestemmelser er også gældende for besøgende på lufthavnen område herunder skal jeg fremhæve at foto og filmoptagelser kun er tilladt til privat brug og at der ikke må optages/filmes i eller mod vores sikkerhedspersonale, sikkerhedskontrol, Politiets eller Skats medarbejder eller i hangaren. Alle henvendelser og påbud fra myndighederne i lufthavnen, herunder guiden, skal efterkommes.

Hvis trafikale eller andre forhold gør det nødvendigt, vil besøget uden varsel kunne afbrydes af Københavns Lufthavne A/S.

Ligeledes kan Københavns Lufthavne A/S stoppe besøget, hvis de generelle bestemmelser eller påbud ikke overholdes.

Velkommen til Københavns Lufthavne A/S