fbpx

Hvad sker der i Destination Sjælland netop nu

Der er lige nu events i Destination Sjælland

Pakhuset

Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj
Tlf: 5966 5050
Hjemmeside
Åbent: Udstillingen: Ma.-to. kl. 12-16, fr.-lø. kl. 11-15

Kulturhuset i Nykøbing Sjælland indeholder bibliotek, café, kunstudstilling og Pakhusscenen. Gennem året afholdes forskellige arrangementer


Viser 51 events
Undervisning Odsherred kommune

Yoga For Mænd

For begyndere og dig, der evt. har prøvet det før. v/ Anne Marie Hovman.

Er YOGA for mænd ??? Svaret er JA !

Ønsker du...sammen med andre mænd....at få (mere) smidighed, styrke og balance i din krop, så er yoga noget for dig.

Måske har du "lidt med ryggen"....måske føler du dig "lidt stiv i lemmerne".... måske du ofte har travlt og svært ved at slappe af.....måske du dyrker forskellige former for motion og mangler smidigheden... I Hatha Yoga laver vi øvelser, har fokus på åndedrættet og ligger i afspænding.

Yoga er for nybegyndere og for jer, der evt. har prøvet det før.

Bevægelsesfrit tøj, måtte og tæppe medbringes.

Dato Tirsdag den 7. januar til tirsdag den 21. april 2020, kl. 18.45-20.15.
Pris Pris: 1020 kr
Arrangør FOF Odsherred
Sted Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
Køb billet
Undervisning Odsherred kommune

TRiflikoret

Rytmisk Korsang TRIFLI-koret - for alle sangglade kvinder. Så er der formiddagskorsang. Kom og vær med til vores hyggelige...

Du behøver ikke at have korerfaring eller kunne synge efter noder. Vi synger os frem, lytter og hjælper hinanden. Og så gør vi flittigt brug af lattermusklerne. Triflikoretsynger på6. år Øvested: Pakhus 2, 4500 Nykøbing Korleder: Anna Karina Berg (kons.udd. pianist) Prisen reguleres efter deltagere Modtager du folkepension og ældrechek eller førtidspension er prisen 350 kr 17. mødegange. Hold 139650-1.

Dato Tirsdag den 7. januar til tirsdag den 5. maj 2020, 17 kursusdage kl. 13.
Pris Pris: 825 kr
Arrangør ODA - Odsherred Dag og Aftenskole
Sted Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
Køb billet
Undervisning Odsherred kommune

Hatha Yoga

V/ Anne Marie Hovman.

Hatha betyder "vejen til beherskelse af kroppen".

Hatha yoga er den klassiske yoga, med fysiske stillinger og åndedrætsøvelser. Stillingerne udføres i et roligt tempo. Formålet med Hatha yoga er, at skabe balance mellem krop, sind og sjæl. Det gøres ved at øge din kropsbevidsthed, koncentration og energiniveau; - altså øge dit generelle velvære og skabe flow i krop og sind.

Husk yogamåtte, tæppe og pude.

Dato Onsdag den 8. januar til onsdag den 29. april 2020, kl. 17.30-19.
Pris Pris: 1020 kr
Arrangør FOF Odsherred
Sted Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
Køb billet
Undervisning Odsherred kommune

PakhusKoret

PakhusKoret er et rytmisk kor i ODA regi. Her er livsglæde, enthuisiasme og glæden ved at synge sammen i højsæde. Vi synger...

Ikoret arbejdes der bl.a. med energi, klang, lydhørhed, power og dynamik. Vi synger ud og altid med et seriøst glimt i øjet. Alle er velkomne uanset forudsætninger. Koret øver i Pakhus 2, Nykøbing Sj., onsdage kl. 13-14.45. Korleder er Anna Karina Berg Tilmelding foregår til ODA. For øvrige spørgsmål kan korleder Anna Karina Berg kontaktes på email: :akberg@live.dk Modtager du folkepension og ældrechek eller førtidspension er prisen 350. kr. Hold 139653-1.

Dato Onsdag den 8. januar til onsdag den 6. maj 2020, 17 kursusdage kl. 13.
Pris Pris: 875 kr
Arrangør ODA - Odsherred Dag og Aftenskole
Sted Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
Køb billet
Undervisning Odsherred kommune

Mindfulness Og Meditation

V/ Vita Linnebjerg.

Mindfulness & meditation

Kunne du tænke dig at opnå en større og mere bevidst tilstedeværelse i dit liv? Herunder genfinde en større ro og balance i dine tanker og følelser? Så kunne dette kursusforløb lige være noget for dig.

At arbejde med mindfulness & meditation er selvudvikling, der kan hjælpe dig tættere på dit autentiske jeg, uden fordømmelse og med en større venlighed samt medfølelse overfor dig selv og andre.

Vi vil dykke ned i, hvad mindfulness egentlig er og hvad det kan bruges til. Mindfulness er først og fremmest meget enkelt, så det kan tages i brug nu og her. Vejrtræknings-øvelser og meditation er en naturlig del af mindfulness og alle kan lære at trække vejret mere hensigtsmæssigt samt, at meditere. Du vil få afprøvet forskellige typer af meditation, da nogle virker bedre for én end for andre og samtidig skulle det gerne inspirere til variation.

Forløbet egner sig for såvel nybegyndere, som for dig der måske allerede har stiftet bekendtskab med mindfulness og/eller meditation. Der vil være korte teoretiske indslag med vedrørende temaer som fx: hvad er tanker og følelser egentlig? hvad er stress? m.m.

Undervejs får vi hurtigt skabt et fælles forum, hvor der er plads til humor, hvor det føles rart og trygt at deltage, som den man nu er og hvor vi inspirerer hinanden gennem at dele de oplevelser og tanker, der helt naturligt dukker op til overfladen, når vi er i gang.

Udover et underlag, samt evt. en pude og et tæppe (giver besked når det skal medbringes), er der ikke brug for andet end dig selv og din interesse i mindfulness & meditation.

Vita kan kontaktes på tlf. 26963603 - se også www.vitalhealing.dk.

Dato Mandag den 3. februar til mandag den 23. marts 2020, kl. 16.30-18.
Pris Pris: 800 kr
Arrangør FOF Odsherred
Sted Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
Køb billet
Undervisning Odsherred kommune

Genopfrisk Dit Engelsk

V/ Keld Holleufer.

Genopfrisk dit engelsk

Kurset henvender sig til dig, der har behov for et brush-up af dine engelskkundskaber, så du bedre kan begå dig, når du er ude at rejse.

Dato Torsdag den 20. februar til torsdag den 26. marts 2020, kl. 14.15-16.15.
Pris Pris: 750 kr
Arrangør FOF Odsherred
Sted Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
Køb billet
Undervisning Odsherred kommune

Engelsk For øvede

V/ Keld Holleufer.

For elever med adskillige sæsoners undervisning.

Vi læser "Being There" af Jerzy Kosinski og gransker alt, hvad der skal granskes, når engelskundskaberne skal forbedres.

Dato Torsdag den 20. februar til torsdag den 26. marts 2020, kl. 16.30-18.30.
Pris Pris: 900 kr
Arrangør FOF Odsherred
Sted Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
Køb billet
Folk/Vise/Country Odsherred kommune

Pligten Kalder

Ny koncerttur med de gamle klagesange.

Pligten Kalder har på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af "Længst muligt i eget hjem" er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet. Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist - med en par afstikkere til pianoet - binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi.

Det er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.

Siden 2019 har flere af Pligten Kalders optrædener også dannet ramme om oprettelsen af en række Pligten Kalder Ungdoms afdelinger. PKU er bl.a oprettet for at skabe et alternativ til håndboldhallerne i Jylland. Orkestret ser frem til stiftelsen af flere nye PKU-afdelinger i de byer, der er nye i forårets turplan.

Musikalsk er der også kommet nyheder på sætlisten, sådan at de trofaste også har lidt at undre sig over. Der er dog ingen fare for, at Pligten Kalder er på faretruende vildspor mod dansabel optimisme.

Pligten Kalder er stadig forundrede over ikke at være døde, som det så smukt formuleres i "Hvorfor Er Jeg Ikke Død?" fra 2007, en niche-neoklassiker, der sammen med et par andre gamle kendinge her kan (gen-)høres live. Her bliver det tydeligt for enhver, at de er ualmindeligt spillevende og velspillende. Nedturens naturister befinder sig bedst i samspil med det lige så (med-) levende publikum.

Lykken er ...
I februar måned stiller vi skarpt på lykken og spørger, hvad lykken er? Den er stor og bred og svær at sætte på formel. Det kan være det der korte øjeblik af lykke, den sanselige lykke, når du hører, smager eller ser noget særligt dejligt. Eller den brede lykke, den lykke du oplever, fordi du er tilfreds i dit liv, fordi du har gode venner, familie og et godt arbejde.

Vi inviterer forfattere, musikere, professorer og livskunstnere til at gøre os klogere på lykken. Vi vil diskutere og holde et spejl op, der kan vække til eftertanke og refleksion. Vi "ryster posen", skaber nye tanker om det gode liv og får forhåbentligt lykken lidt tættere på os alle sammen.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.

Dato Lørdag den 22. februar 2020, kl. 20.
Pris Entré: 250 kr
Arrangør Nykøbing Sjælland Bibliotek
Sted Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
Køb billet
Rock/Pop Odsherred kommune

Beatles efter Beatles - del 2

Hør om og hør sange fra George Harrisons musikalske univers.

I løbet af tre koncertforedrag vil bandet Nice Guys fortælle om Beatles' tre komponisters, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, respektive udviklinger i tiden efter Beatles.

I det andet foredrag er der fokus på George Harrison, som døde af cancer i 2001. Nice Guys vil fortælle om og spille nogle af George Harrisons store hits fra hans solokarriere bl.a. "All Things Must Pass", "My Sweet Lord" og "All Those Years Ago".

Nice Guys vil gennemgå George Harrisons musikalske udvikling og sætte den i perspektiv i forhold til hans personlige udvikling og bl.a. diskutere forholdet til de tidligere bedste venner i Beatles.

Nice Guys spiller selvfølgelig alle sangene live, og kan man sangene, er det bare med at synge med.

De tre hovedkomponister i Beatles, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, havde i tiden efter Beatles deres egne store solokarrierer. De udviklede sig i forskellige retninger, men alle tre havde store hits med deres musik.

Nice Guys er et af Danmarks førende orkestre med Beatles som speciale. Bandet består af John Larsen, sang, guitar og keyboard; Niels Bugge, sang og guitar; Jørgen Høj Nielsen, bas og Christian Brandt, trommer og sang.

Dato Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 19.30.
Pris Entré: 100 kr
Arrangør Nykøbing Sjælland Bibliotek
Sted Pakhuset, Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
Køb billet