fbpx
icon calendar

Hvad sker der i Destination Sjælland netop nu

Der er lige nu events i Destination Sjælland

Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus

Kordilgade 6B
4400 Kalundborg
Tlf: 30 24 13 41
Hjemmeside


Viser 5 events

Kansas City Stompers
Jazz Kalundborg kommune

Kansas City Stompers

Dato Fredag den 21. maj 2021, kl. 20.
Pris Entré: Kr100 /150
Arrangør Kalundborg Blues & JazzClub
Sted Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus, Kordilgade 6B, Kalundborg
Peter Qvortrup Geisling: Giv dit liv et serviceeftersyn
Andet Kalundborg kommune

Peter Qvortrup Geisling: Giv dit liv et serviceeftersyn

Peter Qvortrup Geisling fra Lægens bord giver de seneste fakta om danskernes sundhed.

Har du købt billet til foredraget med Peter Qvortrup Geisling: Giv dit liv et serviceeftersyn, mandag d. 26. april 2021, kl. 19:00
Vi har rykket foredraget til den 15. juni klokken 19 på Postgården i Kalundborg.
Vi beklager rigtig, rigtig meget det skal flyttes igen. Men årsagen er at finde i myndighedernes corona-retningslinjer.
Hvis du er forhindret i at deltage, så skriv en mail til os på klbbibliotek@kalundborg.dk, og vi refunderer billetterne.

Mvh
På vegne af LOF /
Kalundborg biblioteker

Livet er jo så kort, og der er mange modstridende budskaber i luften på sundhedsområdet, så hvad skal man stole på? Og sundhed er meget mere end kost, rygning, alkohol og motion. Det skal også handle om vores mentale sundhed. Endelig skal humor jo også være så sundt, så Peter har en masse sjove og finurlige historier med fra tv-konsultationen, når han kigger forbi LOF i Kalundborg. For eksempel det bedste brev, han nogensinde har fået fra en seer.

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks TV-læge. Han har i årevis fungeret som DR's lægefaglige ekspert, hvor han bl.a. har oplyst danskerne om sundhed og veje til et bedre helbred i programmerne "Lægens Bord", "Diagnose søges" og "Ha' det godt".

I dag er Peter Qvortrup Geisling ansvarlig for DR's oplysningssite om sundhed samt sundhedskorrespondent for DR. Netop oplysning og viden er lægens mærkesager. Han kan, ligesom man husker ham for på skærmen, meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd. Han er meget publikumsvant og bestemt en herre, der ved, hvad han snakker om. Peter Qvortrup Geisling optræder stadig som studievært og konferencier i DR-regi. Derudover har han ugentlig lægepraksis og er foredragsholder med foredraget "Giv livet et serviceeftersyn.

Praktiske oplysninger:

Pris: 150,- kr.
Arrangeret af LOF.

Dato Tirsdag den 15. juni 2021, kl. 19-21.
Pris Entré: 150 kr
Arrangør Kalundborg Biblioteker
Sted Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus, Kordilgade 6B, Kalundborg
Ida Corr på Postgaarden i Kalundborg
Andet/Ukendt Kalundborg kommune

Ida Corr på Postgaarden i Kalundborg

Det syder af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til.

Med åbne arme inviterer hun land og rige til en musikalsk fest af største kvalitet - både gennem airplay, streaming og ikke mindst når hun performer live.
Med giganthittet 'Let Me Think About It' fik Ida Corr for alvor rygvind på den internationale løbebane sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand.
Sidenhen har den aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevidsthed med sin medvirken i Toppen af Poppen, hvor hun blandt andet præsenterede en uforglemmelig fortolkning af Gnags' 'Når Jeg Bliver Gammel'.
Der hersker ingen tvivl om, at det syder af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til. Ida Corr formår at forny sig igen og igen, og i dag er hun en kunstner, som taler til alle generationer med extravaganza, varme og ikke mindst en skudsikker og farverig fest.
Vi ses på Postgården.

Dato Fredag den 24. september 2021
Pris Entré: 295 kr
Arrangør Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus
Sted Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus, Kordilgade 6B, Kalundborg
Køb billet
Lars lilholt solo
Andet/Ukendt Kalundborg kommune

Lars lilholt solo

Det sker ikke særlig tit, at man kan opleve Lars Lilholt mutters alene på scenen, kun bevæbnet med hans tre Martin guitarer...

Her er Postgaarden en af de udvalgte, hvilket vi er MEGET glade for :)
Publikum kan glæde sig til genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag. Man vil også høre kunne nyt materiale, som er kommet til under coronaen, der i sommeren 2020 blokerede for de vanlige mange sommerkoncerter, som Lars plejer at spille med sit store band. Det er blevet til et nyt album med titlen Decameron, som udkommer 8. april 2021.
Vi ses på Postgaarden.

Dato Lørdag den 9. oktober 2021
Pris Entré: 280 kr
Arrangør Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus
Sted Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus, Kordilgade 6B, Kalundborg
Køb billet
Mens Room 4 Mega Men
Show/stand up Kalundborg kommune

Mens Room 4 Mega Men

Men's Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men's Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.
Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris' og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at "Men's Room" er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt... grine sammen.De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!
Vi ses på Postgården.

Dato Lørdag den 5. februar 2022
Pris Entré: 240 kr
Arrangør Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus
Sted Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus, Kordilgade 6B, Kalundborg
Køb billet