Viser 23 events i Haderslev Kommune mellem 16. sep. og 15. okt. 2019

Dambådskatastrofen i 60 år

Tirsdag den 17. september 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: Standard 85 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Arrangør: Historie Haderslev
Foredrag med Bo Lidegaard om Dambådskatastrofen. Onsdag den 8. juli 1959 kl. 17.30 skete en af de største ulykker i Danmark. Kom og hør Bo Lidegaard fortælle om, hvilken påvirkning Dambådsulykken havde på Haderslev og resten af Danmark.
Luk

Messy Church og Temamøde

Torsdag den 19. september 2019, kl. 16.30-20.30.
Pris: (Fri entré)
Ansgar, Haderslev Missionshus, Indre Mission Solhøj 11, Haderslev
Spændende og anderledes eftermiddag med aktiviteter, bibelfortælling og spisning. Kom når du kan. Derefter er der Temamøde med sang, børneprogram, og tale ved Sognepræst Orla Villekjær, der taler over emnet ApG 2,14-36.
Luk

Anna og Caminoen foredrag

Torsdag den 19. september 2019, kl. 19-20.30.
Årøsund Badehotel Ved Færgegården 1, Årøsund, Haderslev
Foredrag med Anna Louise Tranæs Didriksen, som her i forsommertiden har vandret hen over vores TV-skærme hver lørdag aften på Camino Haderslev Næs. Nu kommer hun og fortæller os LIVE om sine oplevelser og tanker ved at være undervejs. Gad vide, om hun kommer i sine røde jakke og med rygsækken på? Foredraget afholdes i samarbejde med Klub Camino Haderslev Næs og finder sted på Aarøsund Badehotel kl. 19. torsdag 19. september. Øsby Kirkes Kvindekor medvirker også med indslag. Fri entré. Kaffe, øl og vand kan købes på stedet for 35 kr. Tilmelding nødvendig, nærmere information kommer på kirkens facebookside/hjemmeside
Luk

Ove Dahl & Kurt Kragh

Torsdag den 19. september 2019, kl. 19.09.2019.
Pris: (Entré: 185-245 kr) Køb/bestil billet
Gram Slot Slotsvej 54, Gram
Kom til foredrag med to af landets mest erfarne drabschefer og hør dem fortælle om Danmarks største mordsager, imens de kaster lys over, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel. Mød to af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere. Og de har kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark, hvilket giver dem et fantastisk kendskab til, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel. De er bl.a. kendt fra Kanal 5's "Profil af en morder" og har tilsammen udgivet flere bestsellere.

Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, hvor han gjorde tjeneste i over 25 år - primært som efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef. Han har gennem sine mange år som drabschef været et velkendt ansigt på TV bl.a. i forbindelse med en række større danske drabssager.

Foredrag

Ove Dahl og Kurt Kragh ser sammen tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. I foredraget kommer de to drabschefer med viden, som kun de har kendskab til. Og de vil også beskrive også de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse - at slå ihjel: jalousi, hævn, begær, profit, magt, udstødelse og fanatisme. Vi kommer til at høre om blandt andet Amagermanden, hvor en voldtægt i september 2010 var indgangen til opklaring af 2 drab og 6 voldtægter. Også drabet på den norske stewardesse Vera Vildmyren, der blev fundet dræbt på et hotel i København den 2. marts 2010 samt sagen om drabene på den 14 årige Sonay, og den 18 årige Ghazala, der blev dræbt, fordi de krænkede familiens ære.

Teknisk arrangør: fordelsklubberne i Jysk Fynske Medier.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Tilkøb: Tapas 185 kr. (serveres fra kl. 17.30)
Luk

Arktiske vadefugle

Søndag den 22. september 2019, kl. 13.30-16.
Pris: (Entré: 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Jens Gregersen - illustrator og forfatter m.m. kommer og fortæller om vadefugle og andre naturoplevelser fra arktisk Sibirien og Grønland. Jens gregersen bor på øen Vorsø i Horsens fjord og har mange års erfaring med rejser i bl.a. det gamle Sovjetunionen og nuværende Rusland. Vadefugle som yngler i det ekstreme arktisk må være opfindsomme og har forskellige stragetgier for at optimere deres ynglesucces. Dette arrangement er både for den nysgerrige uerfarne & for den erfarne fuglekigger
Luk

Læs sammen - Læsekredsopstart

Tirsdag den 24. september 2019, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Haderslev Bibliotekerne Bispebroen 3, Haderslev
Elsker du at læse, og kunne du tænke dig at tale med andre om de bøger, du læser? Så er en læsekreds måske noget for dig. Bibliotekarerne fortæller om, hvordan en læsekreds kan organiseres, og hvordan biblioteket kan hjælpe med bestilling af bøgerne. Der vil være tid til snak og til at danne læsekredse, og bibliotekarerne kommer med tips til gode læsekredstitler.

Mødested: Bispens Arkade
Luk

Livsfortælling og vore nordiske rødder - foredrag

Tirsdag den 24. september 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr)
SG25 Slotsgade 25, Haderslev
Kom og hør Johanne Eagleroad, når hun fortæller om hendes spændende og spirituelle liv! Denne aften vil Johanne Eagleroad gæste os med fortællinger om hendes liv med spiritualiteten langt inde under huden.

Som selvstændig pioner, naturbarn, eventyrer, og mor/bonusmor, med høje etiske idealer og et liv med smæk på, vil hun dele lidt om hendes vej igennem svære oplevelser og traumer, og hvordan det med den rette indstilling og mindset, kan forvandles til fred, power og visdom.

Johanne vil gennem sang og øvelser invitere os ind i et rum, hvor vores nordiske rødder og den indianske livsfilosofi går hånd i hånd

Billetter: 50 kr. som købes i døren.

Foredraget er blevet til med hjælp fra Kultursamvirket, Haderslev Kommune! Tusind tak for støtten!
Luk

Dannebrog og Danmark i Sognehuset

Tirsdag den 24. september 2019, kl. 19.30.
Starup Sognehus Starup Kirkevej 30, Haderslev
Eivin Christensen foredrager i sognehuset om: Dannebrog og Danmark. Følg med på kirkens facebookside.
Luk

Eftermiddagsmøde

Onsdag den 25. september 2019, kl. 14.45.
Pris: (Fri entré)
Ansgar, Haderslev Missionshus, Indre Mission Solhøj 11, Haderslev
Foredrag ved Sognepræst Erik Holmgaard, Haderslev.
Luk

Gamle Sønderjyske æblesorter

Torsdag den 26. september 2019, kl. 18.30.
Pris: (Entré: Standard 50 kr) Køb/bestil billet
Vojens Bibliotek Sundhedscenter Vojens, Rådhuscentret 7, Vojens
Æbler er levende kulturarv og de gamle danske sorter har været i fare for at uddø.Sammen med en ægte æbleelsker, civilingeniør Rikke Lock Harvig, indbyder biblioteket alle interesserede æbleentusiaster til en spændende aften i æblets tegn. Harvig fortæller om det fremtidige æblearbejde, æblesorter og stamtræ, podeteknik, og der vil også være smagsprøver på et æble eller to
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her