Viser 100 events i Kerteminde Kommune fra/efter 20. apr. 2019

Udstilling
| Billedkunst

Påskeudstilling: Helle Abildgaard og Viggo Salting.

Tor. d. 18. til søn. d. 21. april 2019, Tor-søn 12-17. Gartnerboligen ,Hverringevej 240, Kerteminde
Pris: (Fri entré)
Udstilling
| Blandet/Ukendt

Udstilling: Anne Berit Brogaard.

Søn. d. 21. og man. d. 22. april 2019, kl. 11-16. Galleri Brogaard ,Rynkeby Bygade 17, Rynkeby
Udstilling
| Blandet/Ukendt

Anne Berit Brogaard.

Lør. d. 20. til man. d. 22. april 2019, kl. 11-16. Galleri Milo ,Rynkeby Bygade 10, Rynkeby
Udstilling
| Blandet/Ukendt

Kunst og lopper.

Tor. d. 18. til man. d. 22. april 2019, kl. 11. Skilderiet ,Gedskovvej 5, Kerteminde
Pris: (Fri entré)
Udstilling og salg af meget varieret kunst - kunstfotos, grafik, små og store skulpturer og malerier. Fantasi, fortællinger, følelser og farver er nøgleord. Derudover sælges gode fund fra privat samlng. Åbent 11-16 hver dag i perioden.
Diverse
| Foredrag

En saga om vikinger og varemærker.

Tir. d. 23. april 2019, kl. 19. Kvistgaard Bondegårdsoplevelser ,Langeskovvej 31, Langeskov
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Foredrag med Knud Wallberg PostDoc og ph.d. ved Københavns Universitet. Man har kendt til brugen af varemærker i flere hundrede år. Hør om eksempler på dette fra vikingetiden, hvor varer som sværd, skjolde og skind blev forsynet med producentens navn
Diverse
| Andet

Forfatteraften med Dorthe Nors.

Ons. d. 24. april 2019, kl. 19. Kerteminde Bibliotek ,Strandvejen 4-6, Kerteminde
Pris: (Entré: Almindelig 50 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Munkebo Bibliotek
Forfatter Dorthe Nors fortæller om sit forfatterskab og litterære baggrund på Kerteminde Bibliotek. Arrangeret af Kerteminde Biblioteks Venner. I et foredrag, der kalder på både smil og alvor, åbner Dorthe Nors op til litteraturens og sprogets maskinrum. Gennem fortælling og oplæsning giver hun indblik i sit forfatterskabs forskellige temaer, med fokus på den seneste udgivelse "Kort over Canada". Nors fortæller om sin litterære dannelse fra det midtjyske, via svensk litteratur, og videre til den store verden.

Dorthe Nors' første novellesamling Kantslag blev i 2012 antaget til udgivelse af det prestigefyldte amerikanske forlag Graywolf Press. Modtagelsen af Kantslag i USA var overvældende i alt fra The New York Times, over Oprah til The Chicago Tribune, og samlingen blev hurtigt solgt til en lang række lande. Publishers Weekly satte endvidere bogen på deres liste over 2014's bedste fiktionsværker. Samtidigt fik Nors i 2013 antaget novellen Hejren i The New Yorker, og hun blev dermed den første dansker, der nogensinde har fået litteratur trykt i magasinet.

Foredraget er arrangeret af Kerteminde Biblioteks Venner med støtte fra
Statens Kunstfond.

Billetter koster 50 kr
Musik
| Funk/Blues/R&B

Sue Foley m. band (CAN).

Ons. d. 24. april 2019, kl. 20. Samlingsstuen, Andresens Købmandsgård ,Andresens Købmandsgård 4, Kerteminde
Pris: (Entré: 250)
Hjemmeside: link
Sue Foley "The ice Queen"har en helt fantastisk intens udstråling, når hun med lyserød guitar og rusten vokal fremfører sin musik Sue Foley er en prisbelønnet musiker og en af de fineste blues og roots kunstnere, der tournéer i dag. Foley tilbragte sin tidlige barndom i Canada, fascineret af sin fars guitar og startede sin professionelle karriere som seksten årig.

Som enogtyve bosatte Foley sig i Austin, TX og blev optaget i Antone's-den anerkendte blues-label og den historiske natklub, der også hjalp Bl.a. Stevie Ray Vaughan med at starte karrieren.

Med hendes første udgivelse, Young Girl Blues, viste hun hurtigt sine unikke talenter som en dygtig bluesguitarist, inspireret sangskriver og fængslende vokalist.

I 2001 vandt hun den prestigefyldte Juno Award (canadisk equivalent af Grammy) med sin cd, Love Coming Down. Foley har også opnået mange nomineringer ved Maple Blues Awards (sytten) og har optjent tre Trophees de Blues de France.

I år er hun nomineret til ikke mindre end 5 Maple Blues Awards bl.a. som "Entertainer of the year" og i USA er hun nomineret som Bedste kvindelige blues artist

"Foley has a killer voice, an impossibly alluring blend of sex and innocence to go with those blazing guitar chops." (Philadelphia Enquirer)
Diverse
| Foredrag

Sikkerhed på internettet.

Tor. d. 25. april 2019, kl. 14. Munkebo Idrætscenter ,Mosevangen 2, Munkebo
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: link
I 2017 fik ca. 50.000 danskere stjålet deres identitet. Hvis du ikke vil være en af dem, så tilmeld dig foredraget om sikkerhed på internettet, hvor du vil få gode råd og tips til, hvordan man bedst beskytter sine personlige oplysninger på internettet.
Udstilling
| Omvisning

Inspiration til dine krukker.

Tor. d. 25. april 2019, kl. 17.30-20. Gartneren i Nonnebo ,Gartnervænget 1, Langeskov
Pris: (Entré: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Odense
Underviser: Oplyses Senere. Kom med på rundvisning i Erhvervsgartneriet. Derefter viser gartneren eksempler på tilplantede krukker og der inspireres og vejledes til plantevalg. Undervejs er der rig mulighed for at stille spørgsmål. Der gives rabat hvis du køber både krukker og planter hos gartneren.

Hold: 92535
Diverse
| Andet

Legestue.

Fre. d. 26. april 2019, kl. 10. Den gamle Skole ,Marslev Byvej 13, Marslev