Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil

Viser 12 events mellem 26. maj og 1. jun. 2017

Søn. d. 28. maj 2017, kl. 08.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stubbe Sø - Fugleværnsfondens reservat, P-plads, Møllebækvej 1, Ebeltoft
Gratis guidet tur med Fugleværnsfonden Vi går en tur ved Stubbe Sø og lytter til de mange sangfugle, bl.a. broget fluesnapper og hedelærke, som yngler i Fugleværnsfondens reservat. Undervejs bliver der også tid til at se på den naturpleje, som er blevet gennemført de seneste par år.
Del
Lør. d. 8. oktober 2016 til søn. d. 28. maj 2017
Pris: (Entré: entré til museet)
Glasmuseet Ebeltoft, Strandvejen 8, Ebeltoft
En "magasinudstilling" med værker fra samlingen i anledning af Glasmuseets 30 års jubilæum 28. juni 1986 kunne Glasmuseet Ebeltoft første gang slå dørene op for publikum og museet rundede denne sommer 30 år. En anledning til at reflektere over tiden, der er gået. Museets formål er gennem udstillinger, aktiviteter og samling at fokusere på den moderne glaskunst og afspejle det aktuelle.

Men som tiden går, bliver det, der var aktuelt for 30 år siden, pludselig historie. Med udstillingen Gemt - men ikke glemt ser museet tilbage på tiden og udviklingen ved at vise de dele af samlingen, som normalt ikke får megen opmærksomhed, men som samtidigt er fundamentet for det nuværende museum.
Del
Tir. d. 30. maj 2017, kl. 10 til ca. 13.
Pris: (Entré: 40 kr. eller medlemskab af Turistforeningen)
Ebeltoft/Mols Turistbureau, S.A. Jensens Vej 3, Ebeltoft
Når luftfugtigheden stiger søger insekterne nedad. Svalerne følger efter og med åben mund stryger de lavt hen over vegetationen og guffer løs af insekterne. Deraf det gamle mundheld om, at det trækker op til regn, når svalerne flyver lavt over land En dejlig cykel/travetur skal vi på, idet vi cykler til arboretet ved Tirstupvejen. Her traver vi blandt 80 år gamle træsorter, der skulle virke som læ i det dengang åbne og sandede område. Vi cykler herefter mod Stubbe sø hvor vi har en herlig udsigt over Djurslands største sø. Undervejs møder vi ikke mindre end 4 æbletofter.

Del
Pris: (Gratis)
Sejlklubben Ebeltoft VIg, Bundstokken, Skudehavnen 2A, Ebeltoft
Savner du spænding, og har du lyst til smukke naturoplevelser på Ebeltoft Vig? Så sejl med tirsdag aften, når Sejlklubben Ebeltoft Vig har kapsejlads Kom en eller flere gange i maj. Mød op i klubhuset på Skudehavnen 2A senest kl. 18. Her er der skippermøde, hvor aftenens kapsejlads aftales, og du får tildelt en båd, du kan sejle med. Du behøver ingen forudsætninger, men tag varmt og vandtæt tøj samt skridsikkert fodtøj på. Du kan låne redningsvest og evt. sejlertøj af sejlklubben. Efter sejladsen er der lidt mad samt øl og vand i klublokalet.

Vi giver altid tre tirsdagssejladser gratis. Får du mod på mere, kan du melde dig ind i sejlklubben og få resten af sæsonen med inklusiv de lange kapsejladser Hjelm Rundt, Vigen Rundt og den fælles afslutningsfest!
Del
Ons. d. 31. maj 2017, kl. 16.30 eller før.
Pris: (Entré: 250 kr.)
Ree Park - Ebeltoft Safari, Stubbe Søvej 15, Gravlev, Ebeltoft
Tag med på en vild togrejse i selskab med dem du kender og måske i særlig grad, dem du ikke kender I samarbejde med Ree Park Safari tilbydes lokale og turister en vild og magisk oplevelse. Vi skal med tog ud på den Amerikanske Savanne hvor vi kommer tæt på bjørne, ulve, og bisonokser!

Med på togturen følger en af Ree Parks dygtige guider, samt Turistforeningsmedlem Jørgen Knudsen, som fører toget for os på denne unikke togrejse. Jesper Stagegaard, direktør for Ree Park, vil fortæller historien om, og fremtiden for parken.Efter togturen spiser vi sammen i Stations Cafeen som tilbyder os en menu af Grillet Bison Kyllingespyd eller fileter, Ree Park pølser med ramsløg. Hertil spyd med grillede grønsager. Sæsonens salat. Coleslaw. Petitkartofler fra ovn. Barbecue sauce. Friskbagt brød, smør, dressing,

Pris: 250. kr. indeholder indgangsbillet, togtur og spisning, og gebyr til Turistforeningen. Egen adgangskort kan ikke benyttes til dette arrangement. Drikkevarer betales særskilt.Du tilmelder dig ved at indbetale beløbet på Turistforeningens kontonummer i Sparekassen Kronjylland: 9360 0011127398 Med angivelse af navn og telefonnummer samt mailadresse. Senest tirsdag d. 20. maj.Du bestemmer selv hvornår du vil møde i Parken, men husk at blive afkrydset ved indgangen til Parken. Da indgangsbilletten er betalt kan du benytte lejligheden til at se de andre dyr i parken.

Husk du skal være på togperronen kl. 16.30 hvor toget afgår.Mød blot op med godt humør og få et par hyggelige timer i selskab med dem du kender, og måske i særlig grad dem du ikke kender.Har du spørgsmål kan du kontakte Turistforeningen på mail jorgen@ebeltoftturistforening.dk
Del
Pris: (Gratis)
Sejlklubben Ebeltoft VIg, Bundstokken, Skudehavnen 2A, Ebeltoft
Kom og prøv at være skipper på din egen jolle. Det er det første skridt på kursen mod fjerne kyster Vi byder på sjov og fællesskab på vandet i og omkring Ebeltoft Skudehavn sammen med voksne instruktører og unge øvede sejlere, der gør det trygt at begynde. Husk regntøj og gummistøvler samt skiftetøj, hvis du alligevel bliver våd. Du kan låne en redningsvest af sejlklubben. Forældre opfordres til at arrangere fællesspisning og hygge på havnen for hele familien efter sejlads. Små søskende kan fange krabber og balancere på de store molesten.
Målgruppe: Børn og unge, der kan svømme 200 m. Minimum 8 år, helst 9-10 år og opefter
Del
Søn. d. 12. marts til søn. d. 2. juli 2017, kl. 09.45 - 13.00.
Pris: (Pris: 50 kr. pr. deltager pr. gang)
Aktiv i naturen, v/ Ole Frederiksen, Stenhøjevej 4, Femmøller, Ebeltoft
Vandreture i Nationalpark Mols Bjerge: Vi går på opdagelse - ikke nødvendigvis på fast vej og sti, men opsøger også offroad terræn. Turenes overordnede tema er fysisk aktivitet krydret med naturoplevelser og den gode lokale historie. Varighed ca. 3 timer MOLS: Motion Oplevelser Læring Seriøsitet

"På vildspor" med Ole "Aktiv i naturen"

Vandreevent på fast vej og trampesti via

"de højeste toppe og dybeste dale" gennem

sand, vand og mudder over stok og sten.

Men vejen kender kun én.

Tilmelding og yderligere informationer,

se www.aktiv-djursland.dk eller ring til Ole: 22 35 88 91
Del
Tor. d. 1. juni til tor. d. 31. august 2017, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Det gamle Rådhus & Siamesisk Samling, Ebeltoft, Juulsbakke 1, Ebeltoft
Få historien om en svunden tid fra dengang Thailand hed Siam, og besøg en unik eksotisk tidslomme med jagttrofæer og siamesiske kulturgenstande Få historien om en svunden tid fra dengang Thailand hed Siam, og besøg en unik eksotisk tidslomme med jagttrofæer og siamesiske kulturgenstande. Det er historien om Rasmus Havmøller, og hans store passion for dyr, natur og Siams kultur før turismen brød igennem i Thailand.
Lige rundt om hjørnet kan du besøge Danmarks mindste Rådhus
Del
Tor. d. 1. juni til tor. d. 31. august 2017, kl. 10-16.
Besøg Nordeuropas eneste bevarede købstadsfarveri, og følg historien om den sidste farver og hans familie rundt i købmandsgårdens stuer og værksteder
Del
Man. d. 1. maj til lør. d. 30. september 2017, efter aftale.
Pris: (Gratis)
Sejlklubben Ebeltoft VIg, Bundstokken, Skudehavnen 2A, Ebeltoft
Få frisk luft i lungerne, en smuk udsigt fra vandet og saltvand i håret. Prøv at sætte sejl og mærk fornøjelsen ved at navigere efter vind og vejr samtidig med, at du/I får nye venner fra Sejlklubben Ebeltoft Vig Vi tilbyder dig/jer at få en venskabsbåd, som vil tage dig/jer med ud at sejle på dage, I selv aftaler, når vejret er til det. En venskabsbåd kan være en stor eller en lille sejlbåd eller en motorbåd. I aftaler selv, hvor lange turene skal være. Det kan være en smuk solnedgangstur på vigen, en tur til Tunø, eller hvad I nu bliver enige om.

En venskabsbåd er forpligtet til at tage dig/jer med som gæster mindst to gange i løbet af sæsonen, der varer fra maj-september. I kan låne sejlertøj og redningsveste af sejlklubben eller af venskabsbåden. Sejlklubben Ebeltoft Vig formidler kontakten efter, hvor mange der ønsker at sejle sammen og hvor meget plads de forskellige både har.

Tilmelding: Skema på hjemmesiden eller ved fremmøde på Havnens Dag 10. juni
Del