Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil

Viser 4 events mellem 23. og 29. nov. 2017

Bregnet Kirke, Kirkebakken 2, Rønde
Sidste s. i kirkeåret. Benedikte Bock Pedersen.
Del
Tir. d. 28. november 2017, kl. 10 til ca. 13.
Pris: (Entré: 40 kr. eller medlemskab af Turistforeningen)
Fregatten Jylland, Fregatøen - S.A. Jensensvej 4, Ebeltoft
Fat kameraet og tag nogle efterårsbilleder i skønne november måned. Tag på cykeltur med os, det er nu det sker! Bladende fylder skovbunden. Måske kan du få et billede af en anemone. Du ved: "Jeg plukker anemoner i november". Cykelturen går ad den gamle jernbanesti, gennem Skærsø gods, forbi tomten fra "den sidste molbo" videre ad skovstierne og langs et gammelt åløb til Ørnbjerg Mølle. Møllen er en gammel overfaldsmølle fra 1500 tallet, hvis storhedstid var i tiden 1834 til 1860. Efterfølgende cykler vi til Krakær og Handrup Kirke, som vi besøger.

Del
Ons. d. 1. november til lør. d. 30. december 2017, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Bregnet Menighedsråd, Egegård, Birkevej 39, Rønde
Udstillingen sker i samarbejde med Bregnet Sogns kunstudvalg. Ved ferniseringen vil der blive budt på en lille forfriskning. www.deellevilde.dk.
Del
Tor. d. 2. februar til lør. d. 30. december 2017, Alle dage.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fregatten Jylland, Fregatøen - S.A. Jensensvej 4, Ebeltoft
Bliv sømand med din egen søfartsbog. Kom og få udleveret en gratis søfartsbog i entréen. Søfartsbogen tager dig på en rejse, hvor du kan læse dig til en masse spændende viden om livet på sømand. Undervejs i fortællingen dukker en række spørgsmål og quiz op, som tester din viden og forståelse. Bogen tager dig med på en tur rundt på skibet, men du kan også tage bogen med hjem og læse den som spændende godnatlæsning.

Søfartsbogen giver viden til hele familien, så tag hellere end gerne dine forældre med på turen.
Find de 6 nøgler til dødemandskisten
Ombord på Fregatten Jylland finder du Kaptajn Kalle Krudts Dødesmandskiste, men den gamle kaptajn har beskyttet sin skattekiste med seks svære hængelåse. Kalle Krudt stolede ikke på hans besætning, så han gemte derfor de seks nøgler til hængelåsene rundt omkring på skibet.

Kom og hjælp os med at finde de seks nøgler. Som tak for din hjælp får du også del i skatten. Undervejs på jagten efter nøglerne får du fortalt en masse spændende historier fra skibet set med skibsdrengens øjne.

"Find de 6 nøgler" er programlagt, så hold øje med kalenderen for næste gang vi jagter nøglerne

Gå ombord på verdens længste træskib og oplev batteridækket med 30 kæmpe kanoner. Kalle Krudt har brug for din hjælp til at finde skatten! Grib skattekortet, hop ombord og udforsk alle hjørner af den gamle Fregat. Pssss.. Husk at holde dig for ørerne for der kommer et ordenligt brag når kanonen affyres!
Del