Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil

Viser 7 events mellem 24. og 30. apr. 2019

Lør. d. 27. april 2019, kl. 10 på P-pladsen.
Pris: (Entré: Standard 200 kr) Køb/bestil billet
Besøgscentret Mols Bjerge, Øvre Strandkær, Strandkærvej 7, Femmøller, Ebeltoft
Tag med på en vandretur i Mols Bjerge ud over det sædvanlige med blandt andre forfatteren Eva Egeskjold. Kom med forfatteren, historikeren og naturvejlederen på en anderledes vandretur med udgangspunkt i den lokale forfatter Eva Egeskjolds fantasy-univers. Eva Egeskjold bruger sit lokalområde og Mols Bjerge som inspiration i sine bøger, og det kommer tydeligt til udtryk i hendes fantasifulde fortællinger i serien Næslandet.

Undervejs suppleres forfatteren af historikeren og naturvejlederen, som fortæller om områdets kultur - og naturhistorie. Frokosten nydes i de smukke omgivelser.

Prisen inkluderer en dejlig frokostmadpakke.

Mødested: På parkeringspladsen ved Besøgscenter Øvre Strandkær, Strandkærvej 7, 8400 Ebeltoft
Arrangeret i samarbejde med Museum Østjylland
Del
Lør. d. 27. april 2019, kl. 10 til 14.
Pris: (Entré: Entre. tilmelding nødvendingt på Syddjurs Bibliotek)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Molslaboratoriet, Strandkærvej 6, Femmøller, Ebeltoft
Kom med forfatteren, historikeren og naturvejlederen på en anderledes vandretur med udgangspunkt i den lokale forfatter Eva Egeskjolds fantasy-univers. Arrangeret i samarbejde med Syddjurs Bibliotek. Kom med forfatteren, historikeren og naturvejlederen på en anderledes vandretur med udgangspunkt i den lokale forfatter Eva Egeskjolds fantasy-univers. Eva Egeskjold bruger sit lokalområde og Mols Bjerge som inspiration i sine bøger, og det kommer tydeligt til udtryk i hendes fantasifulde fortællinger. Undervejs suppleres forfatteren af historikeren og naturvejlederen, som fortæller om områdets kultur - og naturhistorie. Frokosten nydes i de smukke omgivelser.

Arrangeret i samarbejde med Syddjurs Bibliotek
Del
Lør. d. 27. april 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 395) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fuglsøcentret, Dragsmurvej 6, Knebel
Del
Pris: (Fri entré)
Ørnbjerg Mølle, Stubbevej 2 B, Rønde
Vi kommer gennem forskellige landskabstyper rundt om møllen - overdrev, skov og hede - og finder de karakteristiske småfugle. Udsigt over til Stubbe Sø fra et sted i skoven. Turen er på ca. 5 km. Solidt fodtøj tilrådes. Tag gerne kikkert og madpakke med.
Del
Søn. d. 28. april 2019, kl. 10.30-11.30.
Bregnet Kirke, Kirkebakken 2, Rønde
1. s. e. påske. Anne Marie Poulsen Tolbod.
Del
Pris: (Entré: 40 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fregatten Jylland, S.A. Jensensvej 4, Ebeltoft
Tag på cykeltur ud i foråret med Ebeltoft Cykelguider. Alle cykelturene er rundt i den smukke Nationalpark Mols Bjerg. Undervejs fortæller vi dig om stederne vi møder. På turen byder Føtex i Ebeltoft på en lille Dr. Nielsen. Dagens cykeltur bringer os gennem den idylliske middelalderby Dråby -og ad Gravlevstien til Hyllested Bjerge, som i 2018 blev en del af Nationalpark Mols Bjerge. Vi cykler videre ad til Holmegård der er fra 1801 og ligger i et smukt istidslandskab. Gården, der også arbejder med gamle Danske husdyrracer, er erklæret bevaringsværdig og en del af bygningerne er smuk og flot restaureret. Er ejeren, Verner Nielsen hjemme, kan vi forvente en herlig fortælling om stedet og restaureringsarbejdet
Del
Lør. d. 27. april til søn. d. 23. juni 2019, kl. 11-16.
Pris: (Fri entré)
Kunstbygningen Tinghuset, Torvet 5, Ebeltoft
Nina Ferlov udstiller akvareller og stofbilleder. Bent Vinkler udstiller pileflet. Og der vises eksempler fra et projekt, hvor Nina Ferlov har undervist indvandrerkvinder i at lave tekstilkunst.
Del