Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil

Viser 4 events mellem 21. og 27. feb. 2019

Bregnet Kirke, Kirkebakken 2, Rønde
Vi spiser sammen i Rønde og det er for alle, både børn og vokse, familier og enlige. Velkommen: Vi tager os tid og ro til simremad og fællesskab i Egegård, Birkevej 39, Rønde. Torsdag den 21. februar kl 18.00 inviteres både børn, unge og gamle til en hyggelig simremadsaften, hvor vi vil nyde varmen og duften fra de dampende gryder. Vi lægger igen op til en uformel aften, hvor hygge, snak og mad er de væsentligste ingredienser til en dejlig aften. Vi slutter ca. kl. 20 med en aftensang, men selvfølgelig kan man godt blive hængende lidt længere. Måske vil du bage? Vi har mange gode frivillige, der sørger for simregryder, brød og salat, MEN det kunne jo også være dejligt med fastelavnsboller :-) Hvis du har tid og lyst til at bage en portion fastelavnsboller, så giv os besked sammen med din tilmelding. Info: Pris pr deltager er 50,- kr., børn under 15 år gratis. Drikkevarer kan købes fra kl. 17.30. Tilmelding efter først til mølle princippet senest mandag den 18. februar til Lise Legarth 30 13 12 62 eller Inge Thomsen 23 11 13 30 På gensyn! Vi håber at se rigtig mange til simremad, hygge, gode snakke og måske nogle fantastiske fastelavnsboller. Venlig hilsen Inge Thomsen, Mogens Frederiksen, Johan Legarth, Lise Legarth - og en masse andre hjælpsomme frivillige :-)
Del
Lør. d. 23. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 320,00 DKK) Køb/bestil billet
Fuglsøcentret, Dragsmurvej 6, Knebel
SHUBIDUA FOREVER! Selvom Shu-Bi-Dua ikke eksisterer mere, lever musikken i bedste velgående. 3 Shubidua'er 2 af landets bedste musikere kan høres (og ses. de er enormt flotte) landet over. Når Hardinger Band indtager de danske scener, er der virkelig lagt op til strålende humør høj fællessang! Og I kender det: man har lyst til at rocke lidt mere, trykke lidt hårdere, tilføje en fest af guitarer fede Shubidua-kor - det er lige præcis det, Hardinger Band Gør!

De er klar til at fyre den af med de allerbedste, fedeste sjoveste kæmpehits fra det omfattende Shu-Bi-Dua katalog. Oplev bl.a. 'Hvalen Hvalborg', 'Fed Rock', 'Nam Nam', 'Coffeville' serveret med power energi af et af Danmarks bedste livebands.

Hardinger Band er: Michael Hardinger: guitar sang
Jørgen Thorup: Keyboard sang
B-Joe: guitar sang
Kim Daugaard: bas sang
Flemming Olsen: Trommer ingen sang.

Dørene åbner 19:15
Del
Søn. d. 24. februar 2019, kl. 09-10.
Bregnet Kirke, Kirkebakken 2, Rønde
Seksagesima. Ann Maj Lorenzen.
Del
Lør. d. 9. til søn. d. 24. februar 2019, kl. 10 til 16.
Pris: (Entré: Fri entre)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Det gamle Rådhus & Siamesisk Samling, Ebeltoft, Juulsbakke 1, Ebeltoft
Gå på opdagelse blandt mystiske dyr i Siamesisk Samling og på Det gamle Rådhus. Gå på opdagelse blandt mystiske dyr i Siamesisk Samling og på Det gamle Rådhus, hvor man aldrig ved, hvad der gemmer sig i fangekælderens mørke kroge. Se om du kan finde svar på alle de rigtige spørgsmål. Kan du mon gætte det rigtige kodeord? Svarer du rigtigt, er du med i Museum Østjyllands vinterferiekonkurrence om en hemmelig præmie
Del