Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 1338 events i Randers Kommune fra/efter 13. dec. 2018

Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser - 2D

Tor. d. 13. december 2018, kl. 13.30, 18.20 & 21.30.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Fantasyfilm baseret på roman af J.K. Rowling, hvor den onde Gellert Grindelwald er undsluppet sit fangeskab og er i gang med at samle ligesindede. I et forsøg på at stoppe ham, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore, hjælp fra en tidligere studerende..
Vis kort

Spider-Man: Into the Spider-Verse - Engelsk tale - 2D

Tor. d. 13. december 2018, kl. 13.40, 16.15 & 18.50.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Animeret superheltefilm, der præsenterer et fuldstændig anderledes Marvel Spider-Man Univers, hvor mere end én kan bære masken. I centrum for fortællingen er Brooklyn teenageren Miles Morales..
Vis kort

A Star Is Born (2018) - 2D

Tor. d. 13. december 2018, kl. 15.30, 18.30 & 20.45.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Genindspilning af klassikeren fra 1937, hvor Bradley Cooper spiller den erfarne musikant Jackson Maine, der opdager - og bliver forelsket i - Ally. Hun har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sanger indtil Jack lokker hende ind i spotlightet..
Vis kort
13 Dec Familiefilm

Med hensyn til julen / Den Tid på Året - 2D

Tor. d. 13. december 2018, kl. 16.20 & 18.20.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Dansk komediedrama af Paprika Steen, hvor Katrine og Mads atter skal forsøge at samle familien til den traditionsrige juleaften med salmesang og andesteg. Men det kommer ikke til at gå helt som planlagt. Med blandt andre Paprika Steen og Jacob Lohmann..
Vis kort

Aquaman - 3D

Tor. d. 13. december 2018, kl. 21.30.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Action og adventurefilm af James Wan, der er baseret på historien om superhelten af samme navn fra DC Comics. Filmen fortæller oprindelseshistorien om den halv-menneskelige, halv-atlantiske Arthur Curry, og tager med ham på hans livs rejse..
Vis kort
13 Dec Action/Drama

Journal 64 - 2D

Tor. d. 13. december 2018, kl. 21.30.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Efter et overfald på Vesterbro, der får Rose til at grave i luderen Rita Nielsens sag, der er blevet gemt og begravet i årenes løb..
Vis kort
13 Dec Action/Drama

Robin Hood (2018) - 2D

Tor. d. 13. december 2018, kl. 21.30.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Adventure og actionfilm, hvor den lovløse helt portrætteres af Taron Egerton. Det er historien om den ikoniske, fredløse tyv, der tager fra de rige og giver til de fattige, og som er med til at starte en folkeopstand mod overmagten..
Vis kort

Fra rustne sommerfugle til en blå søhest

Lør. d. 10. november til tor. d. 13. december 2018, kl. 14-17.
Pris: (Fri entré)
Mellerup Efterskole, Almisbakken 19, Mellerup, Randers NØ
Den traditionsrige lokaludstilling, hvor Nørhald Kunstforenings egne medlemmer udstiller, præsenterer alt fra bløde akvareller over rustne sommerfugle til kraftfulde oliemalerier og humoristiske acrylmalerier, hvor man blandt andet møder en blå søhest..

En af årets nye kunstnere er Rita Willum, som blandt andet udstiller støbte betonkugler med "zentangles". Kniplingstynde motiver kontrasterer tung beton og skaber et tidløst design med lethed og tyngde på samme tid. Annette Filtenborg Jensen er ligeledes ny på lokaludstillingen. Siden 1998har hun helliget sig keramikkens verden, og hun udstiller både stentøj og rakukravlenisser.

Også Anna Margrethe Bech, der primært laver acrylmalerier, og Lisbeth Clausen med sine figurative drivtømmerskulpturer er nye i lokaludstillingssammenhæng.

Mai Klemmensen har genoptaget sin interesse for akvarel og er i fuld gang med at udforske nye muligheder i sin glæde over akvarellens lys og blødhed og den særlige sansning en levende model skaber for nuets kraft.

De øvrige udstillere er: Michelle Marhauer Pedersen, Gerda Pedersen, Anna Margrethe Bech, Lisbeth Clausen, Berit Langballe, Henrik Langballe, Signe Kolding, Jan Fog, Vibeke Henriksen, Lise Brokholm, Else Hundevad og Hans Hundevad.

Der inviteres til fernisering lørdag d. 10. november fra kl. 14 til 16 i foyeren på Mellerup Fri- og Efterskole, hvor der bydes på en lille forfriskning samt musikalsk underholdning.

Udstillingen er åben på alle hverdage fra kl. 14 til 17.
Vis kort
14 Dec Musical

Club Clemens

Fre. d. 14. december 2018, kl. 15.
Pris: (Entré: 100 kr. for en sæson)
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Fredage kl. 15-17 Kirkens børneklub, Club Clemens, er for alle børn (førskolebørn i følge med en voksen). I sæsonen 2018/19 bliver der bl.a. lavet en helt ny musical til påske og en julemusical som skal vises for betalende publikum..

Vi skal også lave den nye musical "Moses i knibe" som skoleforestillinger. Der bliver også tid til at være kreativ, lave rekvisitter, lege, lave små forestillinger måske til Gud og spaghetti. Club Clemens deltager også i: "Vi synger julen ind", luciaoptog mm. Club Clemens er en aktiv og glad fredagsklub med: drama, kor, kreative aktiviteter, weekendture/udflugter, koncerter, bibelfortællinger, børnegudstjenester, musik, forældrekaffe og musicals - musicals - musicals. Pris 100 kr. for en sæson (sept. april). Mød bare op en fredag i sæsonen. Kontaktperson: Helle Strange, tlf. 8712 4113, mobil: 5114 6018, e-mail: info@sct-clemens.dk
Vis kort
14 Dec Jazz

Jule-Silde-Jazz på Hotel Randers

Fre. d. 14. december 2018, kl. 18.30.
Hotel Randers / Brasserie Mathisen, Torvegade 11, Randers C
Et af årets store tilløbsstykker på Hotel Randers er den årlige jule-silde-jazz, som laves i samarbejde med Randers Musikfond Der plejer hurtigt at blive udsolgt, så skynd dig at sikre dig billetter (dog først fra august)..

Julen er traditionernes tid og selvfølgelig vil der igen i år være jule-silde-jazz på Hotel Randers, hvor dder er nemlig garanti for musikalske oplevelser. Efterspørgslen på billetter har de tidligere år været så stor - så et godt råd - vær klar når billetsalget starter fredag den 11. august.

Så kan I glæde jer til en forrygende aften med god mad, godt musik, hygge og stemning!!!

Før musikerne går på scenen serverer hotellet den store sildebuffet, hvor man kan forsyne sig med forskellige sild og lidt andre lækkerier som fiskefileter, laks, rejer og slutte af med ost.

Igen i år er det nemlig lykkedes at få fat i den engelske klarinettist Paul Harrison. Paul Harrison vil igen være i front ved mikrofonen - med sig har han en ny sprudlende sangerinde, nemlig den dygtige og yderst karismatiske Camilla Ernen, som sidste år gav publikum en helt enestående og fantastisk musikalsk oplevelse.

Glæd jer til storswingende jazz- og julestemning, på det nyrenoverede hotel, med "Heines Christmas band" som er et humørfyldt og udadvendt band med spændende navne. Ud over Paul Harrison, på klarinet/sopransax/altsax og Camilla Ernen vokal er det

Finn Odderskov, tenorsax/sopransax/klarinet.
Søren Stausbøl piano/vokal,
Jesper Carlsen kontrabas og
Heine Hot Poulsen på trommer.

Billetter a kr. xxx,- kan købes i Cafe Mathisen
BEMÆRK! Billetsalget starter fredag den 11. august i Cafe Mathisen
Vis kort