Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 3 events i Randers Kommune mellem 5. dec. 2019 og 3. jan. 2020

Karl

Torsdag den 5. december 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Hotel Randers by Hornsleth, Torvegade 11, Randers C
Aftenens solist bringer et repertoire af egne og andres sange med til en koncert, hvor han ledsages af Jørn Danielsen på guitar..
Vis kort

Bull & Hjorth

Søndag den 15. december 2019, kl. 14.
Pris: (Entré: 150 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Gorm Bull og Palle Hjorth indtager Turbinen til eftermiddagskoncert i december, hvor det handler om Halfdan Rasmussen, Morten Nielsen - og en lille smule jul..

Gorm Bull og Palle Hjorth er kendt for at spille danske sange med masser af indlevelse. Deres seneste album ‘Alt er Nu' landede i løbet af foråret, og i juni fulgte de op med enkelte ‘Sommerserenader', som er udgivet digitalt.

Guitarist og sangskriver Gorm Bull og tangent-betvinger Palle Hjorth har som Bull & Hjorth skrevet bøger og albums sammen. De såede kimen til det seneste ‘Alt er Nu' tilbage i 2017, da Gorm Bull havde gennemført ‘Gorms Åndelige Benspænd', hvor han skrev én tekst hver dag i hele 2016. I sidste ende havde han sat musik til 50-60 digte, og sammen med Palle Hjorth gik han i gang med at udvælge det bedste dusin. Det blev til pladen ‘Alt er Nu', der udkom i 2019.

Folkemusik i Randers inviterer til eftermiddagskoncert på Turbinen 15. december med Bull & Hjorth, hvor duoen kaster sig over Halfdan Rasmussen, Morten Nielsen og så en lille smule jul
Vis kort

Sissel Kyrkjebø - Sissels Jul 2019

Fredag den 20. december 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 395-495 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Traditionen tro kommer den norske sangfugl Sissel Kyrkjebø til Værket i december og spreder julestemning i Store Sal..

Den norske sangerinde Sissel Kyrkjebø er atter i '19 på landevejene i højtiden, når hun kommer rundt i hele Norden med sit vidunderlige juleshow, ‘Sissels Jul'. De sidste 30 år har den store norske stemme været synonym med julestemning og december-hygge, og i år bliver ingen undtagelse, når sangerinden besøger Store Sal på Værket med sine dygtige internationale musikere og sine fantastiske fortolkninger af klassiske julesange og soul- og gospelperler.

Over 1 million mennesker i Norden har besøgt Sissel Kyrkjebøs julekoncerter, og da hun sidste år var på Værket var det med en ganske speciel koncertgæst. Sissel havde nemlig inviteret den lokale musicalspiller og sangerinde Sarah Emilie Mundt med på scenen som duetpartner i nummeret ‘Somewhere', og Sarah Emilie Mundt blev udvalgt ud af en håndfuld lokale sangerinder, der ønskede at komme på scenen med den norske sangfugl.

Sissels varme udstråling når ud fra scenen og ud helt bagest i salen, og hendes versioner af juleklassikerne er for mange blevet lydsiden til julen. Vi glæder os meget til igen at kunne byde hende velkommen i Store Sal til december til Sissels Jul 2019
Vis kort