Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 1 event i Randers Kommune mellem 6. apr. og 5. maj 2020

29. Apr Gastronomi

Fiskeaften med hyggemusik

Onsdag den 29. april 2020, kl. 29.04.2020 18.30.
Pris: (Entré: 249 kr) Køb/bestil billet
Pakhuset, Kulholmsvej 4, Randers NØ
Glæd dig til en hyggelig aften i Pakhuset med fokus på lækre fiskeretter og -specialiteter. Hop ombord i den overdådige fiskebuffet, som har alt godt fra havet, og nyd de udsøgte specialiteter i Pakhusets autentiske omgivelser..

Det bliver en aften med fantastisk stemning og hyggelig dinner-musik til maden. Dato 29.04.2020. Kl. 18:30, Pakhuset Randers

Pris Abonnent 249 kr. inkl. 1 glas øl eller vin // Ikke-abonnent 249 kr.

Prisen er pr. person og inkluderer alt det du kan spise fra de lækre buffeter.

Bemærk Dørene åbner kl. 18.30. Der er ikke dans efter spisningen.

Fiskeaften med hyggemusik

Endnu engang byder Pakhuset på sin "verdensberømte" fiskebuffet.

De flotte og autentiske rammer i Pakhuset danner rammerne for en hyggelig aften med fokus på lækre fiskeretter og -specialiteter.

Vi åbner dørene kl.18.30, herefter finder du din plads, og så er det ellers bare at gå ombord i de mange udsøgte delikatesser i de imponerende fiskebuffeter, imens Martin Pedersen spiller hyggelig dinner-musik.

Fiskebuffeten, indeholder et overdådigt og varieret udvalg af de lækreste fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.

De varme retter- her serveres bl.a. blæksprutteringe, frølår, forskellige stege og meget andet, delikat tilberedt med sprøde grøntsager og lækre saucer. (de varme retter kan variere fra gang til gang). Hertil hører en salatbar.

Du slutter af med dessert.

Teknisk arrangør: Pakhuset Randers.
Medbring din billet i udprintet form
Vis kort