Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 3 events i Randers Kommune mellem 18. jul. og 16. aug. 2019

Syng Randers Rundt

Tirsdag den 13. august 2019, kl. 16.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Korby Randers
Randers C, Randers C, Randers C
Korby Randers inviterer til "Syng Randers Rundt" i 2 t. Der er 10 sangstoppesteder i Randers Midtby, hvor personer vil fortælle om lokaliteten, og sammen synger vi et par sange. Lad os få fællessang på de forsk. sangstoppesteder. Du bestemmer selv ruten..
Vis kort

Sangcafé

Onsdag den 14. august 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: 25 kr inkl. kaffe med brød)
Enghøj Sognegård, Enghøj Allé 10, Randers NV
Det er sundt og godt at synge, og man er ikke alene, men en del af fællesskabet. Vi synger fra højskolesangbogen, organist Britta Nedergaard Hansen spiller og fortæller lidt om nogle af sangene. Kom og syng med, med "din stemme" og forslå din favorit sang..
Vis kort

Korkoncert

Onsdag den 14. august 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 50 kr Gratis for børn under 15 år)
Enghøj Kirke, Enghøj Allé 10, Randers NV
LYT er et rytmisk kor under ledelse af Tine Fris-Ronsfeld. LYTs repertoire er præget af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes..

Dirigent Tine Fris-Ronsfeld, som er en anerkendt instruktør i hele Europa, og som selv er en del af bl.a Vocal Line og vokalgruppen Postyr. LYT er et rytmisk a cappella kor med base i Aarhus, og de er ca. 30 sangere. Lyts repertoire er præget af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes, mens de sniger sig ind i øregangen og finder vej helt ind i hjertekulen. Genremæssigt minder de noget om Vocal Line.

Lyt har optrådt som backingkor for bl.a. Tina Dickow, Thomas Buttenschön, Kajsa Vala og In Lonely Majesty og turneret i Danmark og Tyskland.

Der kommer info her på hjemmesiden www.enghoejkirke.dk i juni om billetforsalg
Vis kort