Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 4 events i Randers Kommune mellem 19. okt. og 17. nov. 2019

Livingstone Church

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 18-23.
Pris: (Fri entré)
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
Gospelkoncert. Info følger på: https://undervaerket.dk/kalender/..
Vis kort

Spil Dansk: Skt. Andreas Kirkes Pigekor synger danske sange hos PM Kunst

Torsdag den 31. oktober 2019, kl. 17.
Pris: (Fri entré)
PM Kunst, Vester Kirkestræde 12, Randers C
D. 31 oktober kl. 17 er Galleri PM Kunst vært for en Spil Dansk koncert med Skt. Andreas Kirkes Pigekor, der vil synge danske sange. PM Kunst har i samme anledning udstillingen "Hjemstavn"..

Skt. Andreas Kirkes Pigekor består af ca. 18 sangere i alderen 12-26 år. De fungerer som gudstjenestekor i Skt. Andreas Kirke - dvs. at koret medvirker ved alle søndagsgudstjenester og helligdage i kirken. Derudover synger koret to koncerter i egen kirke årligt - en julekoncert og en forårskoncert.

Ved Spil Dansk-koncerten synger Skt. Andreas Pigekor bl.a. I Danmark er jeg født med tekst af H. C. Andersen, Lyse nætter af Alberte Winding, Se, nu stiger solen af Jakob Knudsen og Som markens blomst henvisner fage med melodi af Niels W. Gade.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale arrangører. Det sker i samarbejde med blandt andre lokale bands, musikkorps, -ensembler og -kor. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt - herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer
Vis kort

Den melodi kan jeg li'

Torsdag den 7. november 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 25 kr)
Enghøj Sognegård, Enghøj Allé 10, Randers NV
Dit sangønske fra Højskolesangbogen og den melodi du kan li´, kan smides i hatten når du kommer. Organist Britta Nedergaard Hansen vil sidde ved tangenterne samt vælge et par sange, som hun vil forklare lidt om, og derefter trækkes ønsker fra hatten..

I løbet af aftenen serveres der et glas vin og lidt lækkert snacks. Tag naboen, en ven eller kollegaen under armen og syng med
Vis kort

Sangcafé

Onsdag den 13. november 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: 25 kr)
Enghøj Sognegård, Enghøj Allé 10, Randers NV
Det er sundt og godt at synge, man bliver i godt humør og er en del af et fællesskab. Vi synger fra højskolesangbogen, organist Britta Nedergaard Hansen spiller og fortæller lidt om nogle sange. Kom og syng med, med "din stemme" og forslå din favorit sang..
Vis kort