Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 19 events i Randers Kommune mellem 29. feb. og 29. mar. 2020

29. Feb Klassisk

Grøntsagskoncert

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Helligåndshuset, Erik Menveds Plads 1, Randers C
Randers Kammerorkester spiller smagsprøver fra repertoiret. Der er fri entré og under koncerten kan publikum nyde en kop gratis te eller kaffe..

Randers Kammerorkester stiller nodestativerne op i Helligåndshuset og spiller smagsprøver fra repertoiret. Oplev en koncert, hvor musikken blander sig med en hyggelig stemning, og hvor musikerne giver musikken et par ord med på vejen. Der er fri entré og gratis kaffe på kanden
Vis kort
1. Mar Klassisk

Koncert

Søndag den 1. marts 2020, kl. 16-18.
Sankt Peders Kirke, Fabersvej 43, Randers C
Det Jyske Musikkonservatoriums pigekor med dirigent Helle Høyer Vedel Konservatoriets Pigekor består af 35 piger i alderen 13-19 år og koret synger et vidtfavnende repertoire med både ny og gammel musik og klassisk og rytmisk musik..

Programmet ved denne koncert består bl.a. Michael Bojesens "When I am afraid" og "Alleluja" af John Høybye. Sidste sats bliver udført med koreografi, så koret kommer til at bevæge sig rundt, mens de synger. Sct. Peders Kirkes eget pigekor har fået lov til at være med på et par numre i koncerten. Det er en god musikalsk udfordring for koret og giver forhåbentlig alle et sus, når ca. 50 piger synger sammen. Gratis entré
Vis kort
3. Mar Klassisk

På vej mod

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Enghøj Kirke, Enghøj Allé 10, Randers NV
I Korby Randers Ugen giver Randers Kammerkor koncert i Enghøj Kirke. De vil synge en blandet buket fra deres repertoire over temaet "På vej mod." Der bliver også mulighed for at alle kan bruge deres stemmer, når vi fællesskab synger nogle salmer..
Vis kort
3. Mar Klassisk

Koncert

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 19.30.
Johanneskirken, Vorup Boulevard 29, Randers SV
Rytmisk koncert med Randers Egnsteater kor, dirigeret af Kari Sten. Fri entré..

De 16 dygtige sangere leverer et a capella repertoire, der spænder bredt i den rytmiske musikgenre med kendte pop- og rocknumre af bl.a. Ed Sheeran, Lady Gaga, Mads Langer, Alberte og mange flere
Vis kort
5. Mar Klassisk

Musikken fortæller historie

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 14.45.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
"Musikken fortæller historie" - Klassisk lytteklub for de 6-10 årige..

Klassiske musikere fra Randers Kammerorkester og biblioteksmusikanten Peter Elmelund er gået sammen for at fortælle musikkens historie gennem ord og toner på fire torsdage i foråret. Her bliver både noget om Pippi, H.C. Andersen, Halfdan Rasmussen og en masse andet
Vis kort
5. Mar Klassisk

Korkoncert

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 19.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Mortens Kirke, Vester Kirkestræde 7, Randers C
Korstemmer fra de forskellige kirkekor i Randers samles ved denne koncert til ét stort kor, og fylder Sct. Mortens Kirkes mægtige akustik med vellyd..
Vis kort
7. Mar Klassisk

Kaffekoncert i Hornbæk sognegård

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 15-16.
Hornbæk sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV
Chopin Den polske komponist Frèdèric Chopins klavermusik er helt unik, og den nyder den største popularitet blandt publikum pga. sin skønhed..

Pianist Mario Ramón García tager os med på en inspirerende rejse igennem nogle af den berømte komponists vidunderlige stykker: Ballade nr. 3, Nocturnes op. 15, "Minutvalsen", Fantaisie i f-mol, Etuder - f.eks. "Revolutionær Etude" og til sidst "Heroisk Polonaise" op. 53. Mario Ramón García er født i Mexico City, hvor han også er uddannet pianist. Han har efterfølgende studeret i Oslo, London og Aarhus, ved Einar Steen-Nøkleberg, Alexander Ardakov og John Damgaard. Han debuterede i 1999 og underviser klaver ved Aarhus Musikskole og på talentlinjen ved Horsens Musikskole. Fri entré, kaffe 20 kr
Vis kort
10. Mar Klassisk

Gospel koncert

Tirsdag den 10. marts 2020, kl. 19.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Essenbæk Kirke, Volkmøllevej 2, Assentoft, Randers SØ
Assentoft Gospelkor. Kom og oplev Gospel livsglade musik med 28 Gospelsanger med smil og rytme i kroppen. Vær med til at synge til glæde, energi og fællesskab. Koret ledes af Ole Kauczki. Entre kr. 40..
Vis kort
11. Mar Klassisk

Den evige melodi

Onsdag den 11. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: Løssalg: 150 kr - abon: 120 kr - u/25 år: 40 kr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Randers Kammerorkester spiller den østrigske Anton Bruckners Strygekvintet, den tyske Louis Spohrs Nonet og den franske Francis Poulencs Trois Mouvements Perpétuels..

Bruckner komponerede store monumentale symfonier, men viser sig i nogle få enkelte glimt også i kammermusikken. På samme måde som i symfonierne arbejder han i Strygekvintetten med instrumenternes mange farvepaletter og udforsker bl.a. den tætte, mørke og varme strygerklang i den smukke langsomme sats.

Efter wienerklassikken var Spohr på vej mod en ny romantisk tidsalder men med stærke rødder i Mozarts musik. Nonetten udvikler sig i begyndelsen som en fredelig naturromantisk skovtur, men i finalen trækker Spohr proppen af champagneflasken og hælder boblende toner ud i en sats fuld af godt humør og lystig lethed.

Inden Spohr og Bruckner skærer Poulenc i "tre uendelige satser" alt det overflødige væk til fordel for det helt enkle, lette og gennemsigtige.

Der er gratis adgang for medlemmer af Randers Philharmoniske Selskab. Medlemsbillet kan afhentes i Værkets billetsalg mod forevisning af gyldigt medlemskort for sæson 2019-2020.

PROGRAM:
  • Francis Poulenc: Trois Mouvements Perpétuels for nonet
  • Louis Spohr: Nonet
  • Anton Bruckner: Strygekvintet
Vis kort
11. Mar Klassisk

Koncert med bratschist Ruben Kristensen

Onsdag den 11. marts 2020, kl. 19.30.
Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8, Randers NØ
I Dronningborg Kirke Entre 50 kr..
Vis kort