Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 15 events i Randers Kommune mellem 24. mar. og 22. apr. 2019

24. Mar Klassisk

Kristian Lilholt Trio

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 19.
Gimming Kirke, Gimming Kirkevej 2, Gimming, Randers NØ
Kom i godt musikalsk selskab med Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen! - Koncertstemning med intensitet og nærvær, som når tilhørernes hjerter. Billetter a 125 kr. kan købes hos menighedsrådsmedlem Jette Jakobsen, tlf. 60 18 03 70..
Vis kort
27. Mar Klassisk

Fællessogneaften i Haslund Kirke

Ons. d. 27. marts 2019, kl. 19.30-21.
Haslund Kirke, Amstrupgårdsvej 7, Randers SV
Karsten Holms musikalske "Elvis i Kirken" - i selskab med en stribe af Elvis' foretrukne gospel-sange og andre sange der passer til kirkerummet..

Udover Karsten Holm medvirker pianist og organist, Christian Spillemose og Anders Nyløkke Jørgensen på kontrabas. Efter koncerten serveres en lille forfriskning. Arrangører er: Kristrup, Haslund, Ølst og Vorup sogne. Entré kr. 50
Vis kort
28. Mar Klassisk

Aftensang

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 18.45.
Pris: (Fri entré)
Enghøj Kirke, Enghøj Allé 10, Randers NV
½ t aftensang m. sange og musik over temaet "Våren er i luft". Tekster og musik vil give glæde og forventning til forårets komme. Sanger Kasper Laursen og organist Britta Nedergaard Hansen præsenterer et afvekslende program med solosang og fællessange..

Der kan fortsættes til Højskleaften i Sognegården kl. 19.30 med Inger Nygaard Kaad, som i et foredrag sætter fokus på danskheden i litteraturen. Der er entré til foredrag på 50 kr. inkl. kaffe med brød
Vis kort
30. Mar Klassisk

Klaverkoncert

Lør. d. 30. marts 2019, kl. 11.
Sct. Mortens Kirke, Vester Kirkestræde 7, Randers C
Pianist Anna Nadiryan fremfører på flygel værker af Mozart og Grieg..
Vis kort
31. Mar Klassisk

Koncert med Phønix og Skt. Andreas Kirkes Pigekor

Søn. d. 31. marts 2019, kl. 15.
Skt. Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
"Folkemusikken i salmerne". Gruppen Phønix spiller og synger danske salmer med folkemusikkens swing. Kirkens pigekor medvirker på nogle af numrene..
Vis kort
2. Apr Klassisk

Carl Nielsen - Liv og tanker

Tir. d. 2. april 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: kr. 145 - under 25: kr. 40 - abon: kr. 115) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Randers Kammerorkester og foredragsholder og sanger Anette Kjær præsenterer Danmarks nationalkomponist - Carl Nielsen - gennem en collage af musik, breve, fortællinger og dagbogsoptegnelser..

Carl Nielsen står som et monument i dansk musikliv. Fra sange som "Jens Vejmand" og "Solen er så rød mor" til de store symfonier og operaer. Oplev historien om Carl Nielsen fra en anden side, når Randers Kammerorkester sammen med sopran og foredragsholder Annette Kjær præsenterer spillemanden fra Fyn gennem en collage af musik, breve, fortællinger og dagbogsoptegnelser.

Musikken er først og fremmest af Carl Nielsen, der får selskab af en række af samtidens kollegaer og inspirationskilder.
Vis kort
3. Apr Klassisk

Koncert: Forårskoncert i festlig stemning v/Michelle Nora Lind, Anne Mette Stæhr og Emma Oemann

Ons. d. 3. april 2019, kl. 19.30-20.30.
Langå Kirke & Sognegård, Ulstrupvej 30, Langå
Årets forårskoncert i Langå kirke bliver en rigtig festkoncert, når Michelle Nora Lind (sopran), Anne Mette Stæhr (piano) og Emma Oemann (Mezzosopran) fylder kirken med operahits, små fortællinger og skuespil..

Programmet består af en række lieder og arier med fortællingen i fokus. Michelle og Emma introducerer musikken undervejs, og spiller små dramaer i de mange skønne duetter. Der er smukke romantiske sange af Brahms og Mendelssohn, folkelige sange som Scarborough Fair, legende samspil fra Humper-dincks Hans og Grethe, og store øjeblikke fra operahistorien som fx Summertime, Blomsterduetten, Carmens Habanera, O mio babbino caro, Orloffskys arie fra Flagermusen og Meine Lippen Sie küssen so heiss. Første afdeling er hovedsageligt sange med et folkeligt præg på dansk, engelsk og tysk, og her er masser af fortælling og humor. Anden afdeling er et dyk ned i operaens og operettens verden, som yderligere kommer forbi det franske og det italienske repertoire. Koncerten er både for det almindelige og det musikinteresserede publikum og der er garanti for både grin og tårer :-)
Vis kort
5. Apr Klassisk

Forårsmøde i Gassum aktivitetshus

Fre. d. 5. april 2019, kl. 19.
Gassum Kirke, Amtsvejen 8A, Gassum, Spentrup
Matador i ord og toner Et koncertforedrag ved Toner af Guld Toner af Guld, bestar af ægteparret Helle og Dynes Skovkjær en klassisk sopran og en klaverspillende bedemand..

Musikken, der indgar i Matador, er et relativt uudforsket omrade, som Toner af Guld med stor entusiasme har kastet sig over. Tidens toner med Marguerite Viby, Leo Mathiesen, Lulu Ziegler og Ib Schønberg understreger stemninger af glæde, vemod, munterhed og drama. Det samme gør Rø- des bryllups-optræden, de tyske soldaters traurige lieder samt indslag pa Postgaarden af finkulturel karakter. Toner af Guld guider publikum pa en musikalsk tidsrejse fra 1929-1947, hvor genrerne er bredt repræsenteret med alt fra operette til revyviser og jazz. Numrene bindes sammen af sma fortællinger om TV-succesen, musikken og perioden, og de integrerede fællessange afrundes pa festlig vis af Konsulinde Holms sølvbryllupspoesi pa Sølvstænk i det gyldne har. Der vil som sædvanlig ved disse fredagsarrangementer være lidt snitter og vin at styrke sig pa i pausen
Vis kort
5. Apr Klassisk

Koncert

Fre. d. 5. april 2019, kl. 19-20.
Sankt Peders Kirke, Fabersvej 43, Randers C
Støttekoncert m. Erik Grip, Anne Roed Refshauge og Tina Christiansen Odd Fellow Logerne i Randers arrangerer denne koncert, hvor overskuddet ubeskåret går til godgørende formål i lokalområdet..

Erik Grip giver i sang og fortælling sit bud på tilværelsens store spørgsmål, Eksistens og kærlighed under titlen: "Tradition og Nærvær". Det er en personlig og ærlig historie om Danmark, digterne og deres poesi. Anne Roed Refshauge og Tina Christiansen præsenterer et varieret program, tager afsæt i et nordisk lyrisk tonesprog og dernæst bevæger de sig videre til en buket af de smukkeste sange og arier fra den klassiske musik. Sange af ex. Grieg og Carl Nielsen vil være at finde i programmet. Koncerten slutter med nogle af de mest elskede og kendte musicalsange. Man vil bl.a. kunne høre klassikere som Summertime og The Man I Love. Billetter kan efter 15. februar bestilles på mail: dorthe_sparre-ulrich@hotmail.com
Vis kort
6. Apr Klassisk

Koncert

Lør. d. 6. april 2019, kl. 16-17.
Sankt Peders Kirke, Fabersvej 43, Randers C
Akustisk-elektrisk.dk - Balkan duo En duo, som spiller Balkan-musik på saxofoner, guitar, bas og percussion. Duoen er særligt inspireret af musikken fra Serbien og Rumænien, men spiller også melodier fra Makedonien, Grækenland og Tyrkiet, samt egne..

Melodier. Duoen har flere gange rejst i Balkanlandene og har der spillet, bl.a. ved musikfestivaler i Guca og Surdulica i Serbien. Duoen kalder sig "Akustisk-Elektrisk", da den ene spiller akustiske blæseinstrumenter, og den anden spiller elektrisk forstærket guitar. Ved koncerten vil man, udover musik fra Balkan, også kunne høre stykker af J.S. Bach. Det er obo d'amore-stemmer med akkompagnement af basso continuo fra forskellige kantater. Entré 50 kr
Vis kort