Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 5 events i Randers Kommune mellem 29. sep. og 28. okt. 2022

2. Okt Klassisk

Cello og klaver

Søndag den 2. oktober 2022, kl. 15:00.
Pris: Entré: 50 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Enghøj Kirke, Enghøj Allé 10, Randers NV
Pianisten Anna Nadiryan og cellisten Aksel Nielsen har fundet sammen i et spændend samspil. De spiller bl.a. Beethovens 7 variationer over temaet "Bei Männern, welche Liebe fühlen" fra Mozarts Tryllefløjten og Strauss' Sonate i F-dur Op. 6..

Anna Nadiryan er armensk-græsk. Hun begyndte at spille klaver som 5-årig, gjorde sin offentlige debut i Tbilisi Concert Hall i Georgien som 10-årig. Uddannet som klaverlærer og klaversolist på Philippos Nakas Conservatory i Athen. I 2012 flyttede hun til Danmark og er blevet en efterspurgt pianist. Siden 2020 har hun også arbejdet som underviser i klassisk klaver i Mariagerfjord Kulturskole.

Cellisten Aksel Nielsen er født i København, og uddannet hos Erling Bløndal Bengtsson på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Efter 6 år i Helsingborg Symfoni- orkester i Sverige kom han til Randers Kammerorkester, hvor han har været solocellist i 35 år. Aksel Nielsen har fra 1. januar 2022 valgt at stoppe i Randers Kammerorkester og spiller nu koncerter for solocello og koncerter med klaver/cello med Anna Nadiryan
Vis kort
9. Okt Klassisk

Pianorama

Søndag den 9. oktober 2022, kl. 15.
Pris: Entré: Entre
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Medlemmer af pianistforeningen Pianorama er klaverstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium. Med værker af Haydn, Mozart, Beethoven og Scriabin giver de forsmag på den traditionsrige årlige OPUS-festival i Aarhus..
Vis kort
12. Okt Klassisk

Rund fødselsdag

Onsdag den 12. oktober 2022, kl. 19:30.
Pris: Fri entré
Sct. Mortens Kirke, Vester Kirkestræde 7, Randers C
Sct. Mortens kirkes organist - og huskomponist - Christian Præstholm fylder 50 og benytter lejligheden til at kigge tilbage og præsentere nogle af de værker har skrevet gennem tiden..

Det er kutyme indenfor den klassiske musikverden at markere komponisters runde fødselsdage.
Sct. Mortens kirkes organist - og huskomponist - Christian Præstholm fylder 50 og benytter lejligheden til at kigge tilbage og præsentere nogle af de værker han har skrevet.

Medvirkende: Niels Tilma, trompet, Lena Kildahl, fløjte, Sct. Mortens Vokalensemble og Sct. Mortens Kantori under ledelse af Kristian Melchior, samt Christian Præstholm, orgel og klaver
Vis kort
13. Okt Klassisk

Indvielseskoncert med pianist Lene Buch Rasmussen

Torsdag den 13. oktober 2022, kl. 19:30.
Pris: Fri entré
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Sct. Clemens kirkes nye flygel indvies af koncertpianist Lene Buch Rasmussen, som kommer med et flot klassisk program..

I sommeren 2022 har Sct. Clemens Kirke endelig fået anskaffet det nye flygel, som vi så længe har drømt om - og kæmpet for at skaffe midler til! Flyglet er et nyt, forholdsvis stort og utroligt velklingende YAMAHA C7X, som vi glæder og meget til at tage i anvendelse ved en lang række koncerter i de kommende år.

"Startskuddet" går denne torsdag aften ved en indvielseskoncert med koncertpianist Lene Buch Rasmussen, som vil spille et flot program bestående af værker af bl.a. Beethoven, Schumann og Grieg. Efter koncerten byder kirken på et glas bobler og lidt godt til ganen i Clemenshuset.
Anskaffelsen af det nye flygel blev bl.a. muliggjort gennem en rundhåndet donation fra Salling Fondene samt en lang række mindre, private donationer
Vis kort
26. Okt Klassisk

Duo Richter-Bæk/Præstholm. Clara Richter-Bæk, violin og Christian Præstholm, orgel

Onsdag den 26. oktober 2022, kl. 19:30.
Pris: Fri entré
Sct. Mortens Kirke, Vester Kirkestræde 7, Randers C
På programmet står J.S.Bachs mesterværk, den store sonate i E-dur, to chaconner af henh. Heinrich Biber og Tomaso Vitali, Otto Olssons smukke svensk-romantiske Romance samt en uropførelse af Christian Præstholms A brief walk in the garden of promises..
Vis kort