Viser 18 events mellem 12. dec. 2018 og 10. jan. 2019

8 Jan Foredrag

Grundtvigsk Forum

Tir. d. 8. januar 2019, kl. 14-16.
Give Sognehus , Bøgetorvet 1, Give
Vis kort
8 Jan Foredrag

Rane Willerslev - Tænk vildt!

Tir. d. 8. januar 2019, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 269,-)
Hjemmeside: Se hjemmeside
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Rane Willerslev er en travl mand og holder kun foredrag på sine feriedage. Vi er derfor virkelig stolte og glade for, at det er lykkedes os lave en sjælden foredragsaftale med Rane her i Herning..

I den aktuelle bestseller Tænk vildt - det er guddommeligt at fejle udfolder Rane Willerslev sin filosofi om kreativitet, viden og ledelse. En filosofi, han satte i spil som direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo og som blandt andet stammer fra hans tid som pelsjæger i Sibirien. Her kom han som bekendt på tværs af den russiske mafia og blev tvunget til at flygte ud i ødemarken. I flere måneder overlevede han udelukkende af eget jagtbytte i et af verdens koldeste områder.

På denne super spændende foredragsaften giver Rane sit bud på en mere nysgerrig tidsånd, der i højere grad dyrker viden og kreativitet. Ifølge Rane befinder vi os nemlig i en langvarig og ulykkelig kreativitetskrise, som vi skal se at komme ud af. Men det er ikke for sent, det er bare på høje tid, at vi tænker vildt!

Om Rane Willerslev - Antropolog, forfatter, professor og tidligere pelsjæger
Rane Willerslev har siden 90'erne gennemført en række ekspeditioner til Sibirien. I begyndelsen sammen med sin tvillingebror, evolutionsbiologen Eske Willerslev, og senere på egen hånd. Hans feltarbejde resulterede bl.a. i udgivelsen af phd-afhandlingen, Soul Hunters, på California University Press - om jukagirernes åndetro. Han er mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub og modtog i 2006 Det Frie Forskningsråds eliteforskerpris. Rane har været ansat som professor i antropologi på Århus Universitet, fungeret som leder af De Etnografiske Samlinger på Moesgård Museum og som direktør for Det Kulturhistoriske Museum i Oslo ved Oslo Universitet. Rane Willerslev er i øvrigt en ivrig samfundsdebattør.

Rane Willerslev er fortaler for at "tænke vildt" - og vi tror også dette bliver en vild aften!
Vis kort
8 Jan Foredrag

Sognets Aften

Tir. d. 8. januar 2019, kl. 19-21.
Fredens Kirke, Sjællandsgade 34, Herning
Vis kort
8 Jan Foredrag

Foredrag

Tir. d. 8. januar 2019, kl. 19.30.
Kirkeladen, Kirkebyvej 15, Gjellerup, Herning
Vis kort
9 Jan Foredrag

Bonhoeffer

Ons. d. 9. januar 2019, kl. 19.
Mejdal Kirke, Prins Buris Vej 29, Holstebro
Første foredrag ud af tre, om den tyske teolog Dietrich Bonhoeffer som under 2. verdenskrig var en del af den tyske modstandsbevægelse. Foredragene holdes af Henning Thomsen, Stiftskonsulent ved Viborg Stift..

Der serveres tapas og rødvin i pausen (50kr), derfor nødvendig tilmelding til ili@km.dk
Vis kort
10 Jan Foredrag

Jesper Buch foredrag: KICK-ASS - Fra kælder til milliard

Tor. d. 10. januar 2019, kl. 17.
Pris: (Entré: 220,00 dkk - 374,00 dkk) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Nupark Innovation, Nupark 51, Holstebro
ET ÆRLIGT OG VILDT INSPIRERENDE FOREDRAG. Oplev foredraget "KICK-ASS - Fra kælder til milliard" med Jesper Buch, en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd, et kendt ansigt fra DR's populære iværksætterprogram "Løvens Hule"..

I det spændende medrivende foredrag hører du Jesper Buch fortælle sin imponerede historie om JUST-EAT livet som iværksætter
et godt gammeldags eventyr. Det er en medrivende historie om, hvordan han startede i en kælder, hvilke talrige forskellige udfordringer han mødte på sin vej til den store succes
En historie på godt ondt, med så meget værdi, at der er noget vi alle kan lære af

Dørene åbner kl. 18:30
Vis kort
Køb billet
10 Jan Foredrag

Jorden rundt med Emil, Theis og Havana

Tor. d. 10. januar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 279,-) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, Holstebro
Første gang på scenen sammen i Holstebro! På denne unikke aften har du mulighed for at opleve et helt nyt foredrag, hvor Emil og Theis Erichsen samlet fortæller om deres opvækst i nok landets mest kendte sejlerfamilie..

Theis og Emil var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på den tre år lange jordomsejling, og mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien Kurs mod fjerne kyster.

Men ikke alle historier fik plads i TV-programmerne, og nu tager Emil og Theis ud og fortæller om alt det, der også foregik, når kameraet ikke var med ombord.

Med klip og billeder fra rejsen fortæller de humoristisk og levende om at leve helt enormt tæt på hinanden, at kunne følge med i alles toiletbesøg, at lære hinandens styrker og svagheder at kende og om at opleve glæden ved at kunne virkelig meget, når du lærer at udnytte fællesskabets styrker.

Kom helt tæt på to meget forskellige, men tæt forbundne brødre
På aftenen tager de os også med tilbage i tiden til dengang, de var børn og sejlede rundt med deres forældre ude på de store oceaner. De fortæller om, hvordan livet til søs har rustet dem til voksenlivet og givet dem glæden ved friheden og den forunderlige verden, vi lever i.

En aften med Emil og Theis er ikke bare en rejse rundt om jorden, men også et møde med to meget forskellige brødre og ikke mindst en aften med plads til masser af grin.

God foredragsoplevelse - i gode rammer
Vi ønsker at give dig en god aften og foredragsoplevelse og afholder derfor altid vores arrangementer i behagelige og professionelle rammer. Der er typisk mange mennesker til foredragene, men vi har meget fokus på, at der altid er gode pladser til alle. Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse
Vis kort
Køb billet
10 Jan Foredrag

FonnesbækaftenFILMaften

Tor. d. 10. januar 2019, kl. 19-22.
Ikast Bio, Strøget 49, Ikast
Velkommen til FonnesbækFILMaften, i Ikast Bio, Strøget 49, hvor vi vil se og efterfølgende debattere filmen fra 2017 om Churchill "Darkest Hour" Ingen forudbestilling af billet. Billetpris: 50 kr. Der kan købes kaffe og brød i Biografens kiosk..

Arrangør: Fonnesbæk og Isenvad Menighedsråd
Vis kort