Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 4 events i Haderslev Kommune mellem 22. maj og 20. jun. 2024

Business Power 2024

Torsdag den 23. maj 2024, kl. 09-16.
Pris: Entré: 994 kr Køb/bestil billet
Den Holstenske Lade Slotsvej 54, Gram
Business Power eventet samler erhvervsledere fra hele Syd- og Sønderjylland til netværk, topaktuelle oplægsholdere, god mad og ny inspiration. Vær med når vi mødes på tværs af brancher, kommunegrænser, fagområder og uddannelser. Netværk og skab nye forbindelser til din forretning, mød nye mennesker som kan inspirere og bidrage til din virksomhed, din vækst og forretningsudvikling. Hvad dagen bringer, er op til os selv, men alle rammerne er sat til at det bliver en meget værdifuld og udbytterig dag.
Gå ikke glip af årets business event i Sønderjylland.
Hvem står egentlig bag Business Power? Det gør fire sønderjyske erhvervsråd - Business Aabenraa, Haderslev Erhvervsråd, Tønder Erhvervsråd, og Sønderborg Vækstråd - og sammen med UdviklingsRåd Sønderjylland, har de fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv, og har det bedste indblik i hvad der rør sig i virksomheder, hvad vi skal sætte fokus på, for at skabe et topaktuelt og interessant arrangement. Business Power henvender sig til både store og mindre virksomheder, direktører, ejerledere, unge talenter og andre, der brænder for og/eller arbejder i erhvervslivet, og som gerne vil så frø til nye forretningsvenskaber, nye partnerskaber og forretningsideer.
Business Power planlægges på skift mellem de 4 erhvervsråd, og stafetten er i år landet ved Haderslev Erhvervsråd, så derfor skal du et smut til Haderslev Kommune
Når Business Power '24 åbner dørene 23. maj 2024, bliver det i smukke omgivelser på Gram Slot. Et sted der er fuld af historie, charmerende omgivelser og de helt rette rammer til at samle Syd- og Sønderjyllands erhvervsliv
Luk
Pris: Entré: Gratis billetter Køb/bestil billet
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Oplev Knud Kristensen, æreshertug 2009, fortælle om Tørninghus og Tørning Mølle, samt sit virke som leder af stedet fra 1997 til 2009. Hør om møllens 200 år og om udviklingen af stedet og området til det kulturhus, som det er i dag.
Luk
Pris: Entré: Gratis billetter Køb/bestil billet
Sydbank Park, Fuglsang Loungen Stadionvej 7, Haderslev
Tre formænd gennem 36 år fortæller om Haderslev Fodboldklubs spændende rejse fra serieklub til superliga. Bent Clausen (æreshertug 1993), Teddy Pedersen (æreshertug 2000) og Claus Dall (æreshertug 2019) fortæller historien om klubbens udvikling-.
Luk

Æreshertug Knud Kristensen

Torsdag den 23. maj 2024, kl. 19:00.
Pris: Fri entré
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Knud Kristensen, æreshertug 2009 vil fortælle om Tørninghus, Tørning Mølle og sit virke som leder af stedet fra 1997-2009. Hør om Møllens 200 år og udvikling af stedet.
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.