Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Viser 2 events i Haderslev Kommune mellem 17. okt. og 15. nov. 2019

TørningExpressen

Torsdag den 17. oktober 2019, kl. 12.
Pris: (Entré: Voksne 340. kr Børn 4-14 år 165 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Oplev en enestående tur i Haderslev Tunneldal med Veterantog, hestevogn og Dambåd, samtidig med at du for kendskab til 1000 års danmarkshistorie. Du tager TørningExpressen fra Haderslev Vest Station kl. 12 til Hammelev Station. Du stiger af toget, og herfra går turen videre til Tørning Mølle med hestevogn, hvor du får en rundvisning hvor der fortælles om Tørning Mølles 1.000 årige historie og stedets møllerivirksomhed. Børn kan fiske i stedet for rundvisning. Efterfølgende spiser vi samlet
Igen går det videre med hestevogn igennem Pamhule Skov med et kort ophold på Christiansdal Vandkraftværk, hvor vi ser elektricitetsværket. Herefter går turen videre til Damende til Dambåden Dorothea der sejler til Bispebroen i Haderslev med ankomst kl. ca. 17:15. Du skal selv sørge for transport fra Bispebroen tilbage til Haderslev Vest station ca. 1 km svarende til ca. 12 minuters gang.

Du kan også tage toget fra Vojens kl. 11 og køre med til Haderslev Vest og så tilbage til Hammelev hvor du stiger om til hestevogn. Det koster ikke extra. Du skal dog være opmærksom på, at du også selv skal sørge for transport fra Bispebroen i Haderslev og tilbage til Vojens Station.

Voksne - Kr. 340 inkl. sandwich og 1 øl eller 1 vand.
Børn under 14 år - Kr. 165 inkl. pølser m. brød og 1 sodavand.
Børn under 4 år gratis.

Bestil billetter her.
Luk

Besøg Moesgaard Galloway

Fredag den 18. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Fri entré)
Fællesskolen Favrdal Fjelstrup Christen Kolds Vej 10, Haderslev
Tag familien med ud og besøg Moesgaard Galloway. Kom helt tæt på dyrene og vær med til at fodre dem. Det er gratis at deltage. Vi slutter af med saftevand til børnene og kaffe/te til de voksende. Medbring praktisk tøj/fodtøj. NYHED 2019: Hop i gummistøvlerne, kom helt tæt på Galloway køerne og vær med til at fodre dem. Besøg Moesgaard Galloway i efterårsferien med familien. Kurt og Lisbeth som driver landbruget til dagligt, står klar til at tage dig og børnene med ud på en guidet naturoplevelse. Undervejs fortæller Kurt om deres arbejde med Galloway kvæg og den drengedrøm der startede med 3 dyr og nu er blevet til et økologisk landbrug med over 80 dyr. Vi slutter dagen af med saftevand til børnene og varm kaffe/te til de voksende. Husk at medbring praktisk tøj/fodtøj.

Tilmelding ved at ringe eller sende en sms til Kurt på 51777565.

Max deltagerantal 20 personer.

Mødested: ved den offentlige P-plads, overfor Shæferhundeklubben på Christian Kolds Vej, 6100 Haderslev
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top