Eventkalender
Få overblik over alle de spændende events i Esbjerg Kommune. Brug søgefunktionen til at finde det helt rigtige til dig.
27. august 2024
Ciderbrygning - sådan kommer du i gang
Ciderbrygning. sådan kommer du i gang. Har du flere. æbler end du kan spise? Så brug dem til at brygge cider! På en enkelt. aften får du introduktion til, hvordan du selv kan brygge lækker frisk cider.
Tirsdag den 27. august 2024, kl. 19-20.30.
Slagelse Bibliotek & Borgerservice, Stenstuegade 14
Ukendt
Ciderbrygning. sådan kommer du i gang. Har du flere. æbler end du kan spise? Så brug dem til at brygge cider! På en enkelt. aften får du introduktion til, hvordan du selv kan brygge lækker frisk cider.
Cider er
gæret æblesaft og det stormer frem, fordi det er let at lave og smager godt.
Alkoholprocenten ligger på 3-5 % og i Danmark har vi nogle af verdens bedste
æbler... så det er bare med at komme i gang!
Cider brygges
om efteråret, når æblerne er allermest modne, så det er nu du skal lære,
hvordan du kommer i gang.
Vi skal ikke presse
æbler, men du får en introduktion til, hvilke æblesorter der egner sig, hvilket
udstyr du skal have og hvordan du gør rent praktisk. Cider med bobler
gæres nemlig over to omgange og skal omstikkes undervejs.
Det lyder svært,
men det er det ikke.
Jeg har mit
eget udstyr med, så du kan se, hvad du som minimum skal bruge.
Hvis du har
lyst, har du også mulighed for at smage lidt forskelligt cider.
Elsker du mad
og drikke, så kig på LOF's mange aktiviteter rundt om i landet. Se vores kurser
her: holdtag:bagomsmagen
Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i "Bag om Smagen", fx rundvisninger, smagninger, masterclasses, food talks samt natur- og sanketure. Dette kursus hører under holdtag:masterclasses
galleri:133204
Underviser: Anette Nielsen
Hold: 242032
Cider er
gæret æblesaft og det stormer frem, fordi det er let at lave og smager godt.
Alkoholprocenten ligger på 3-5 % og i Danmark har vi nogle af verdens bedste
æbler... så det er bare med at komme i gang!
Cider brygges
om efteråret, når æblerne er allermest modne, så det er nu du skal lære,
hvordan du kommer i gang.
Vi skal ikke presse
æbler, men du får en introduktion til, hvilke æblesorter der egner sig, hvilket
udstyr du skal have og hvordan du gør rent praktisk. Cider med bobler
gæres nemlig over to omgange og skal omstikkes undervejs.
Det lyder svært,
men det er det ikke.
Jeg har mit
eget udstyr med, så du kan se, hvad du som minimum skal bruge.
Hvis du har
lyst, har du også mulighed for at smage lidt forskelligt cider.
Elsker du mad
og drikke, så kig på LOF's mange aktiviteter rundt om i landet. Se vores kurser
her: holdtag:bagomsmagen
Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i "Bag om Smagen", fx rundvisninger, smagninger, masterclasses, food talks samt natur- og sanketure. Dette kursus hører under holdtag:masterclasses
galleri:133204
Underviser: Anette Nielsen
Hold: 242032
Besøg arrangørens hjemmeside
Tilføj dit eget event
Kom med i kalenderen
Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden.
Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.