Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. søndagsworkshop. Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel. Arrangeret af LOF Kursuscenter Øst.

Der laves 5-7 forskellige slags fyldte chokolader.

Man får opskrifterne med hjem, så der kan eksperimenteres videre bagefter. Alt der fremstilles i løbet af dagen deles, så alle får en god portion lækre chokolader med hjem. Kurset kræver ingen forkundskaber, da vi bygger hele processen op fra bunden. Der bliver givet udførlige og humoristiske instrukser før og under produktionen af chokoladerne, ligesom der også vil være tid til hyggelig snak om råvarer og andre relevante emner i løbet af dagen.

Kursusleder er biavler og tidligere højskolelærer.

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept 'Bag om smagen' finde aktiviteter i hele Danmark under holdtag:bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i 'Bag om smagen', fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under holdtag:masterclasses

LOF tilbyder også workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: holdtag:weekendkursus

Underviser: Niels Hvenegaard
Hold: 40242206.
Søndag den 8. december 2024, kl. 10-14.30.
Tjørnegårdsskolen, Hyrdehøj 3, Roskilde

1