Fler nyheter

 
Utställning
Kaspar Bonnén i Rundetaarn

Hitta gamla nyheter:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kaspar Bonnén i Rundetaarn
Ti 21 nov 2017
källa: KultuNaut

VANDRINGER i ukendt geometri
Kunstudstilling af Kaspar Bonnén i Rundetaarn 25. november 2017 - 21. januar 2018. (Billede: We dont know where we begin or where we end)

Den danske billedkunstner Kaspar Bonnén har til udstillingen VANDRINGER i ukendt geometri skabt en række kunstværker, hovedsageligt af skulpturel karakter, men også litterære og billedkunstneriske bidrag. Kaspar Bonnén beskriver selv sin idé: "En vandrer tager væk fra det eksisterende samfunds regler for at søge ind i sig selv. At vandre er at forlade og at søge nyt i sig selv, at bruge afsondringen fra den normale socialsfære for, som en anden rejsende, at finde ind i en dybere indsigt, en ukendt geometri."

Vandringerne på udstillingen er således ikke fysiske vandringer, men vandringer mellem tanker, vandringer mellem følelser, i kunstnerens forsøg på at skabe små uforudsigelige figurer med nye, overraskende dimensioner. Udstillingen VANDRINGER i ukendt geometri viser nye malerier, tegninger og skulpturer.

Kaspar Bonnén er født 1968, uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi, og bor og arbejder i København. Hans værker kan bl.a. opleves på ARoS, Statens Museum for Kunst, Arken, Amalienborg Slot, samt Moderna Museet, Stockholm. Hans kunstneriske produktion er både litterær og visuel, og han arbejder med bl.a. installationer, maleri og har skrevet digtsamlinger og senest udgivet en roman. Hvor motiver i en årrække har kredset omkring barndomserindringer, vendes blikket nu mod hverdagen og nuet. (Billede: Jeanne d'arc)

I sammenhæng med udstillingen er der koncert den 10. januar 2018 kl. 19:30 med musiker Claus Handberg, guitar, hvortil Kaspar Bonnén læser op fra udvalgte tekster. Sammen har de udgivet lp'en Du er kun en stjerne.

Udstillingen kan opleves i:
Rundetaarn
Købmagergade 52A
1150 København K.
Hjemmeside

Åbent alle dage 10-18
Tirsdag og onsdag 10-21
Lukkedage 24. og 25. december samt 1 januar.
Entré 25 kr./5 kr.