Flere nyheder

 
Film
SUPER 8

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
SUPER 8
Ons. 14. dec. 2011

Manusforfatter og instruktør J.J. Abrams' storslåede eventyr "SUPER 8" er den ideelle julegave til unge filmelskere, filmnørder i alle aldre og familier, der elsker at samles om en rigtig god historie.

Den nervepirrende historie, der er produceret af Amblin, Bad Robot og Oscarvinder Steven Spielberg, følger en gruppe venner fra en lille by i Ohio. De elsker film - og mens de snakker om katestrofefilm og er i færd med at optage en Super 8-film om zombier, befinder de sig pludselig midt i en lidt for spændende action-pakket virkelighed.

Super 8 kombinerer action med charme og varme - ikke mindst pga. fantastiske præstationer fra friske, unge skuespillere som Elle Fanning (Somewhere), Gabriel Basso (The Big C), Zach Mills (Kit Kittredge: An American Girl), nye talenter som Joel Courtney, Riley Griffiths og Ryan Lee.

Der er godt med ekstramateriale til de unge dvd og Blu-ray seere, som deler hovedpersonernes store kærlighed for film; der er over to timers ekstramateriale, herunder et detaljeret kig bag kulisserne, slettede scener og meget mere.

På Blu-ray: Kommentarspor med forfatter/instruktør J.J. Abrams, filmproducent Bryan Burk og cheffotograf Larry Fong. Bag kulisserne-dokumentarklip: Drømmen bag Super 8, Søgningen efter nye ansigter, Mød Joel Courtney, På optagelse i industribyen, Den fremmede lever, Musikken til Super 8, Findes der magi? 8 mm-revolutionen. Toguheldet i detaljer og Slettede scener

På dvd: Kommentarspor med forfatter/instruktør J.J. Abrams, filmproducent Bryan Burk og cheffotograf Larry Fong, Drømmen bag Super 8 og Den fremmede lever


SUPER 8 ude på Blu-ray og dvd i Combo-version fra Paramount.