Flere nyheder

 
Film
Win Win

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Win Win
Ons. 25. apr. 2012

En lille, fin, varm, alvorlig og ofte meget morsom film, som nu kan nydes på DVD og Blu-Ray.

Mike Flaherty (Paul Giamatti) er en typisk middelklasse-amerikansk jurist, som er gift og har to små døtre. På trods af et godt forhold til hans skarpe, vittige kone, Jackie (Amy Ryan), går han alene med de økonomiske problemer og sine angstanfald. Jogging-vennen Terry Delfino (Bobby Cannavale), en sprudlende skilsmissekandidat, som udspionerer sin eks-kone, er dene eneste Mike deler sine bekymringer med. I sin fritid hjælper Mike sin anden gode ven, Stephen (Jeffrey Tambor), med at træne et knap så succesrigt wrestling hold bestående af unge, usikre pubertets-drenge.

Mikes advokatpraksis lider under den økonomiske krise. Han har problemer med at betale familiens regninger, mens centralvarmeanlægget og toilettet på hans lille kontor har brug for håndværkerhjælp. Da muligheden opstår for at få en regelmæssig ekstra-indtægt, ved at blive juridisk værge for den senile Leo Poplar (Burt Young) - er det for svært for Mike at sige nej til pengene.

En blanding af ægte menneskelig omsorg og økonomisk egeninteresse roder Mike ud i et etisk og juridisk dilemma, som i processen byder på nye bekendtskaber for Mike, hans familie og to bedste venner.

Fortællingen har en stille og rolig, men absolut dynamisk udvikling hele filmen igennem. Det er en højst atypisk sportsfilm om et lille, ubetydeligt wrestling hold og om livets brydekampe, der skærper til for en familieforsørger i denne efterhånden evigt kradsende krise.

Hvis du kan lide film fulde af inderlighed, godt skuespil og et skarpt blik for historien om det store i det små, vil du sikkert sætte pris på at komme i selskab med Mike Flaherty i Win Win.

Win Win er ude på DVD og Blue-Ray fra SF-film