Flere nyheder

 
Film
Real Steel

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Real Steel
Ons. 16. maj 2012

En beskidt, forrygende, action-tur, som foregår i den nærmeste fremtid, hvor den populære sportsgren boksning er blevet high-tech.

Hugh Jackman spiller Charlie Kenton, en afdanket fighter, der mistede sin chance for en boksetitel, da tons-tunge, flere meter høje stålrobotter overtog ringen. Nu er Charlie promotor uden det store held - han tjener kun penge nok til at sammenstykke gammeldags robotter fra metalskrot, så der kan kæmpes til mere eller mindre lovlige boksekamoe rundt omkring i USA.

Charlie skraber den økonomiske og menneskelige bund, og lader sin fremmedgjorte 11-årige søn Max - fremraget spillet af Dakota Goyo - bortadoptere for 100.00 dollars. De skal dog tilbringe en sommer sammen inden bortadoptionen. Og denne sommer udgør handlingen i Real Steel.

Real Steel er en hæsblæsende crowd-pleaser, der blander Rocky, Transformers, Terminator, Wall-E, videospil og far-søn problematik med stor succes.

Som plottet udvilker sig fra dreng-og-far-bonding med verbal sparring til en medrivende underdog-møder-champion-robot-bokse-kamp, er det ikke svært at tilgive filmen dens mere eller mindre forudsigelige elementer.

Real Steel er gedigen underholdning med solidt skuespil og gode effekter. Alle med en svaghed for boksefilm og robotfilm af enhver art bør se denne film!

Real Steel er ude på DVD og Blu-Ray fra Dreamworks Pictures