Flere nyheder

 
Teater
Black Swan Lake - Svanesøen i freestyle

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Black Swan Lake - Svanesøen i freestyle
Lør. 25. aug. 2012
kilde: KultuNaut


Foto: Michel Thomas

Black Swan Lake er en electric boogie-komedie skabt af hiphop-kollektivet Freestyle Phanatix. En forestilling om kroppens befrielse og begrænsninger ... og Svanesøen i funky freestyle. Premiere i Dansehallerne d. 5. september.

Black Swan Lake er et nyt, sejt eventyr med hiphop-kollektivet Freestyle Phanatix. Oplev Phax Ahamada og Temu Bacot i en funky electric boogie-komedie, hvor kroppens muligheder og begrænsninger afsløres. Vi følger hovedpersonen fra mørket og sminkebordet bag scenen og ind i rampelyst til det, der måske er hans sidste chance: en audition til balletten Svanesøen.

Forestillingen har premiere i Dansehallerne (Lille Carl) d. 5. september og når foruden land og rige rundt i Danmark også til Sverige.

Freestyle Phanatix
Freestyle Phanatix er Skandinaviens største professionelle breakdance-trup og har over 2000 forestillinger og workshops bag sig i skandinavien og europa. Truppen er dobbelt skandinaviske mestre i breakdance, dobbelt svenske mestre og skandinavisk-baltiske mestre. Ydermere har Phanatix taget 2. plads til de åbne UK-mesterskaber og 6. plads til VM.

Freestyle Phanatix er også et hiphop-kollektiv med de bedste performere fra the old school, the new school og the next school. Tre generationer med speciale i hiphop's stilarter. Truppens arbejde er gennemsyret af et budskab om åbenhed, sammenhold og at se dybere end hudfarve og baggrund. Med en manglende evne til at være usynlige og uimponerende når Freestyle Phanatix altid ud over scenekanten og får publikum med sig, ligegyldigt hvem de optræder for.

Inviter alle dine venner, forældre, børn, kæledyr og fjender til Black Swan Lake .. mange pladser er allerede blevet reserveret, og lokalet kan max bære 75 mennesker, så tøv ikke.


Producent: Freestyle Phanatix
Idé: Charlie Åström
Koreografi: Temu Bacot og Phax Ahamada
Musik: Temu Bacot
Dansere: Temu Bacot og Phax Ahamada


Tid & Sted:
Fra d. 5. - 8. september 2012

Spilletider:
05.09 kl. 11.00
06.09 kl. 19.00
07.09 kl. 19.00
08.09 kl. 15:00 og 19.00

Dansehallerne,
Pasteursvej 14-24
1799 København V
www.dansehallerne.dk

Billetter kan købes her: http://www.teaterbilletter.dk
Pris: 130 kr./ ung 60 kr.

Varighed: ca 45 min (ingen pause)
Alder: 8-100 år


Læs mere på hjemmesiden: www.phanatix.net


Foto: Michel Thomas