Flere nyheder

 
Film
The Internship

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
The Internship
Tor. 11. jul. 2013

"Weddingcrasher"-parret Vince Vaughn og Owen Wilson er endnu engang tilbage med en film, der får smilet frem hos de fleste. Denne gang dog med et emne, som flere kan nikke genkendende til, når de to midaldrende mænd bliver sat på prøve som praktikanter hos firmaet Google i filmen "The Internship".

De to venner Billy McMahon (Vince Vaughn) og Nick Campbell (Owen Wilson) har gjort stor karriere inden for salgsbranchen, og det kører bare derudaf indtil en dag, hvor det firma, de arbejder for, må dreje nøglen om. De to midaldrende mænd står nu uden job og uden en uddannelse, der er konkurrencedygtig nok til de jobs, der findes derude i øjeblikket.

Men venneparret giver ikke op. De får med deres talegaver overtalt Google til at give dem en chance som praktikanter i det store praktikprogram. Og inden længe befinder de sig blandt 20-årige collegestuderende, der har fuldt tjek på det nyeste inden for teknologi og sociale medier. Det er noget, Billy og Nick ikke er specielt stærke til, og kan de overhovedet nå at blive det i løbet af de få uger, praktikprogrammet varer?

Da der skal vælges arbejdsgrupper, er Billy og Nick naturligvis de sidste tilbage sammen med tre unge ambitiøse nørder, der bestemt heller ikke er tilfredse med at få de to "gamle" med i gruppen, og de gør hvad de kan for at tale hen over hovederne på Billy og Nick. Men spørgsmålet er, om det kun er de "gamle", der kan lære noget af de unges talenter, eller det lige så godt kunne være omvendt.

Filmen af Shawn Levy er mere end bare en komedie i denne anmelders øjne. The Internship er overraskende relevant og tidssvarende. Selvfølgelig er den forudsigelig flere steder og til tider lidt plat, men ikke hele vejen igennem.

En film som denne skal ikke sammenlignes med Oscar-nominerede film. Den skal tages for, hvad den er, og The Internship er en underholdende komedie med noget på hjerte. Den fortæller om de unges måde at være på i dag kontra den ældre generation, og hvordan disse i virkeligheden udgør den bedste cocktail, hvis man kombinerer dem. Alt dette fortalt på en humoristisk måde, og jeg var i hvert fald personligt rigtig godt underholdt.

The Internship
Se spilletider
Se filminfo