Flere nyheder

 
Teater
Tossede romere

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Tossede romere
Tor. 14. nov. 2013


(Foto: Thomas Petri)

Ingen jul uden Crazy Christmas Cabaret. I år kan vi mæske os i olierede romere og saftige kvinder, når scenen sættes i det antikke Rom. Holdet bag kabaretten er stærkere end nogensinde. Vivienne McKee har valgt kun at være instruktør og har derfor for første gang set det hele fra salen.
Ja det er rigtigt, indtil nu har Vivienne McKee været en Crazy Christmas Virgin!

Som altid starter vi med en håndsoprækning; hvor mange har set en Crazy Christmas Cabaret før? En skov af hænder rejser sig. Kun ganske få forsigtige hænder kommer til syne, da Andrew Jeffers spørger, hvor mange der er såkaldte Crazy Christmas Virgins. Bare rolig, lyder det, vi elsker newcomers - især når de sidder på første række.

Showet i år er nummer XXXI i rækken og tager os til det antikke Rom, hvor der er sexede slaver, forvirrede familieforhold og stærke mænd i nederdel. Den rebelske Smartacus er sammen med sin slavehær af gladiatorer i et oprør med den gakkede kejser Caligula-la og den onde general Nauseous Pompous Crassus. Til at bløde op for al den mandehørm har vi den altid villige Blondina og den frodige og saftige Nymphomania. Da vi befinder os i Rom, er der ikke sparet på de politiske referencer til den nuværende økonomiske situation i Europa. For eksempel møder vi grækeren Ekonomikrisis og Whistlus Blowus.

Rebecca Kelly og Ryan W. Smith er begge er debutanter i årets kabaret. Rebecca Kelly viser på ingen måder frygt over at være den nye pige i klassen. Hun vælter os bagover med en ordentlig røvfuld va-va-voom. Ryan W. Smith er også dejlig kæk og passer perfekt ind i kabaretfamilien.

Den gale kejser Caligula-la spilles af Bennet Thorpe, og som altid rammer han fuldstændig plet som en fimset, selvoptaget og bindegal kejser/fugl. Endnu en herlig figur er Senator Tourettus Syndromus (David Bateson), som har et incestuøst forhold til sin søster Evilia Bella De Sconi. Som altid bliver alle de lumre jokes understreget med fantastiske lydeffekter. De har blandt andet én lydeffekt, der fanger 2000 år i Romerriget. Det hele er tosset, og vi elsker det.

Da Vivienne McKee ikke er på scenen, får vi ikke besøg af den gamle kending Dr. Van Helsingør fra Elsinore. Men det gør ikke noget. Den rolle er elegant givet videre til Henrik Lund, som morer os med sine danske/engelske floskler i rollen som Brian Bluetooth. Henrik Lund er i det hele taget i sit es i år, hvad enten han er viking, Dennis Knudsus eller Slave Messenger Service Operator.

Årets kabaret er velkomponeret, og med det stærke hold er der høje forventninger til næste års Crazy Christmas Cabaret.

Smartacus - Crazy Christmas Cabaret 2013
Glassalen i Tivoli
Se spilleplan