Flere nyheder

 
Film
How I Met Your Mother 8 (dvd)

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
How I Met Your Mother 8 (dvd)
Fre. 3. jan. 2014



"How I Met Your Mother" har høstet så mange roser og skyhøje seertal, at man ikke kommer udenom, at serien er et vaskeægte hit. De fem hovedpersoner er blevet superstjerner, og det er ikke så underligt, når en serie er så nyskabende som denne. Nu er 8. sæson på gaden, og den skuffer på ingen måde.

Der er sket et boom i antallet af kvalitetsserier fra USA. De fleste tilhører den seriøse genre, men der er også komedieserier, som kræver at være andet end fladpandet lavkomik. En af disse er How I Met Your Mother, som er intet mindre end en intelligent komedieserie. Eneste minus i serien er, at den kan være vanskelig at træde ind i som ny seer.

I How I Met Your Mother møder vi vennerne Ted, Barney, Lily, Marshall og Robin. Egentlig handler serien om, hvordan Ted møder moren til sine børn. Derfor er alle episoderne fortalt af Ted, som i gammel udgave spilles af Bob Saget, som herhjemme bedst er kendt som tidligere vært på Americas Funniest Home Videos. Han er ikke den bedste fortæller, og derfor er der flere gange, hvor han begynder på noget, men stopper og siger "mere om det en anden gang." Derfor er der en masse hængepartier og cliffhangere, som altid bliver samlet op. Men netop disse gør det svært for nye seere at droppe ind i serien nu.

Det, at historien fortælles af Ted til hans børn, giver også en masse sjove detaljer, som gør serien unik. Eksempelvis vil han ikke fortælle dem, at han har røget hash. Derfor siger han i stedet, at de spiste sandwich. Hver gang personerne i serien spiser en sandwich, ved de faste seere, at de i virkeligheden ryger en joint.

I sæson 8, som netop er udkommet på dvd, har Marshall og Lily fået sønnen Marvin. Ankomsten af sønnen gør, at det unge par har utrolig svært ved at leve livet, som de plejer. De savner det normale liv med søvn, sex og gode jobs. Men som alle forældre ved, så opvejer de positive sider langt de ting, man må droppe.

Barney forsøger at få Robin til at falde for ham igen, men hun kæmper godt imod. Især fordi Barney har en historie som værende en af verdens største playere. Men mon ikke det skal lykkes for den altid velklædte scoredreng, som spilles af Neil Patrick Harris?

Er man fast fan af How I Met Your Mother, så skal man også købe sæson 8. Er man helt ny, så må man hellere kigge de gamle sæsoner igennem først. Men bare rolig, det er et job, som er yderst underholdende.

How I Met Your Mother sæson 8
Længde: 600 min.
Ude på dvd fra Fox-film