Flere nyheder

 
Litteratur
Da Carl næsten sov i telt

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Da Carl næsten sov i telt
Ons. 25. jun. 2014

"Da Carl næsten sov i telt" er endnu en sød og rørende fortælling, der rammer lige lukt ind i børnehjertets centrum. Karakteristisk, veldrejet og med sandt klassikerpotentiale. Igen en succes fra Jessen og Bartholin.

Som altid fanger Ida Jessen og Hanne Bartholin læserens og barnets interesse helt fra første færd. I Da Carl næsten sov i telt bliver barnet allerede særdeles nysgerrigt, når titlen læses højt. For hvorfor sov Carl kun næsten i telt? Og hvor sov han så i stedet? Det her er stor spænding i småbørnshøjde!

Da Carl næsten sov i telt er sjette bog i serien om elefantungen Carl. Carl skal sove i telt i haven sammen med sin bedste ven Fanny. De har glædet sig og hygger sig i teltet efter at have sagt godnat til Carls familie. Men tør de nu også?

Carls forældre er sikre på, at de to små vil få kolde fødder i løbet af natten og i stedet komme ind og sove i huset. Og så snart mørket falder på, begynder Carl da også at høre mystiske lyde fra haven. Men Fanny er sej og modig. Og sammen finder de to ud af, hvor lydene kommer fra. Og endnu vigtigere: De finder det perfekte alternativ til at sove i teltet...

Med bøgerne om Carl rammer Bartholin og Jessen ind i essensen af, hvordan det føles at være barn. Det er ikke de store og voldsomme følelser, der er i spil i bøgerne om Carl, men derimod de små hverdagsting, som alle små børn kan relatere til. Og netop derfor er bøgerne så fantastiske og fængende. En moderne klassiker, der fungerer som et godt alternativ til bl.a. forrige generations Totte og Lotte-bøger.

Køb bogen på saxo.com

Ida Jessen & Hanne Bartholin: Da Carl næsten sov i telt
Høst & Søn, 40 sider
ISBN: 9788763832984