Flere nyheder

 
Diverse
Flying Superkids til Aarhus

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Flying Superkids til Aarhus
Tor. 28. aug. 2014
kilde: KultuNaut

Så indtager Flying Superkids hjemmebanen med storm igen. Og når de flyvende superbørn kommer til Aarhus med deres kæmpetelt, vil de lokale børn kunne flyve med!

Masser af succes
Når Flying Superkids er på deres årlige sommerturné, så bliver billetterne til deres shows revet væk. Og dette har også gjort sig gældende i år, hvor der endda er blevet sat en række ekstra-forestillinger op på grund af den store efterspørgsel.

Nyt show - og alligevel et øjebliksbillede
Der er aldrig to Flying Superkids shows, der er helt ens. Showets koreografer skifter ofte ud i numrene, så Superkids børnene hele tiden får nye udfordringer i forestillingen. Det er nemlig livsglæden og energien, folk vil opleve, når de ser showet. Til årets forestilling er der hentet et par helt ekstraordinære numre ind fra bagkataloget, og vinteren er også blevet brugt på udvikling af nye numre, som forhåbentligt vil begejstre og inspirere publikum i alle aldre.

Springland med på turnéen
Som noget nyt i år har de flyvende superbørn et springland med på turnéen. Gæsterne til deres shows i teltet kan komme op til to timer før og prøve kræfter med tyngdekraften på trampoliner og hoppeborge. Og i Aarhus stilles teltet op ved Flying Superkids hjemmebase Gymnastikgården, så der er også mulighed for et kig bag kulisserne i træningscentret: "Det er jo et af vores mål at inspirere til at børn skal dyrke sport. Det er for os lige meget hvilken sport. Bare de rører sig, og det er jo fedt, at ungerne kan få brændt krudtet af før og efter forestillingen," siger Lars Godbersen - direktør hos Flying Superkids.

På vej mod 2017
En del af Flying Superkids' træning har også et længere perspektiv, for ReThink2017 er med på turneén. I 2017 har Flying Superkids 50 års jubilæum, og timingen kunne ikke være bedre. For i 2017 er Aarhus kulturhovedstad, og her har Byrådet tænkt de flyvende superbørn med ind til deltagelse i Kulturhovedstadseventen.

Flying Superkids - Live i Paladset - kan opleves ved Gymnastikgården, Jernaldervej 41, Aarhus V.:

Lørdag 6. september klokken 13.00 (Forpremiere)
Tirsdag 9. september klokken 18.30 (Premiere)
Onsdag 10. september klokken 18.30
Torsdag 11. september klokken 18.30
Lørdag 13. september klokken 13.00
Søndag 14. september klokken 13.00

Hvis man ønsker at sikre sig billetter, kan de købes på www.flyingsuperkids.com

Når sommeren er overstået, besøger Flying Superkids andre udvalgte danske byer, - dog uden deres kæmpe store italienske paladstelt. Derefter venter der et spændende andet halvår i 2014, hvor shows i Frankrig, Malaysia, Qatar og Østrig lige nu er optionerne.