Flere nyheder

 
Litteratur
Foredrag: Nedenom og hjem

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Foredrag: Nedenom og hjem
Fre. 24. apr. 2015
kilde: KultuNaut

NEDENOM OG HJEM

29. april afsluttes dette halvårs foredragsrække i Sct. Andreas Kirke i København af sognepræst Lone Vesterdal.

Foredragsrækken i denne første halvdel af 2015 har temaet "Tro" som omdrejningspunkt: Hvad snakker vi om, når vi taler om tro? Hvad bruger vi vores tro til? Kan vi leve uden tro? Hvor sidder troen i vores indre? Det skal denne foredragsrække gerne give tilhørerne anledning til at tænke over og tale om. Der er ingen endelige svar, for noget af det eneste vi kan vide om tro er, at ikke to menneskers tro er ens.

Den både spændende, aktuelle og vedkommende række af foredrag startede den 14. januar og er nu tæt ved vejs ende. Sidste foredrag er:

29. april: Sognepræst Lone Vesterdal: Nedenom og hjem;
Når vi bliver syge eller på anden måde rammes på den hårde måde af modgang, følger der også angst og magtesløshed med. På denne temaaften vil Lone Vesterdal med udgangspunkt i sin bog, "Nedenom og hjem - perspektiver på tab og tro" komme med et bud på, hvordan vi kan forene vores hverdagsliv med de ressourcer, der er at hente i magtesløshedens kreativitet. Hendes erfaring er, at der både er muligheder og kreativitet forbundet med de sværeste situationer i vores liv. Det gælder for både tab og sorg men også stress og udbrændthed.

Alle foredragene tekstes - teleslynge forefindes.

Kan opleves i:
Sct. Andreas Kirke
Gothersgade 148, 1. (lift)
1123 Kbh. K.

Alle foredrag starter klokken 19.00 og slutter klokken 21.30.

Der er gratis, uforpligtende, offentlig adgang for alle uanset høresituation uden forhåndstilmelding. Der kan købes kaffe/te og kage.

Se mere: www.hhoest.dk