Flere nyheder

 
Diverse
Stort forårsloppemarked

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Stort forårsloppemarked
Fre. 20. feb. 2015
kilde: KultuNaut

Når den udendørs loppesæson sættes i gang med forårsloppemarked søndag den 8. marts i kvarteret omkring Ravnsborggade, så fejrer det populære loppemarked samtidig 20 års jubilæum.

Loppemarkedet i Ravnsborggade
Det populære Ravnsborggade-kvarter ligger på Nørrebro ved søerne og har gennem mange år været berømt for sine antikhandlere. Og med hyggelige cafeer, spændende, nye gallerier og designbutikker, er gaden blevet til en af de bedste shoppinggader i København.

Flere gange om året danner kvarteret og de stemningsfulde gader rammen om de velbesøgte loppemarkeder. Stemningen er i top og der er masser af muligheder for at gøre unikke fund blandt kunsthåndværk, design, møbler og masser af andre retro-ting og antikke varer. Og så kan man drikke en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige fortovscafeer og nyde udsigten til søerne.

Så kom og vær med, når Ravnsborggade indleder foråret med årets første store loppemarked. Kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier er klar med bugnende boder, masser af varer og godt humør. Måske finder du glasset, du mangler i samlingen, kjolen til forårets fester eller arkivkassen til alle dine køb.

Vel mødt til en hyggelig dag.

Tid & Sted:
Søndag 8. marts
Kl. 10 - 16
Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade
Nørrebro, København

Læs mere her: www.ravnsborggade.dk