Flere nyheder

 
Teater
Den syngende Havfrue

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Den syngende Havfrue
Man. 20. jul. 2015
kilde: KultuNaut

En kærligheds cabaret

Den syngende Havfrue
Hvad er Danmark? Det kan vi alle spørge os selv om. Det er en halvø, over 400 øer og en grænse på 100 km til Tyskland. Og naturligvis Grønland og Færøerne. Hvad får danskerne så tiden til at gå med? Om sommeren leves livet udendørs og for ¼ millions vedkommende i lystbåde. Om vinteren er landet præget af utallige undervisnings- og kulturaktiviteter. Vi elsker musik. Og vi elsker vore store digtere og sangskrivere.

Forestillingen Den syngende Havfrue giver et indblik i vores verden. Hvad interesserer danskerne sig for? Der er udvalgt komponister og digtere, hjemlige og ikke-hjemlige, som vi har glæde af som publikum, som amatører og som professionelle udøvende. På denne måde vises en flig af danskere, af os og af vore vinduer ud mod verden. Gammel og ny musik, digtning for ung og gammel. Men mere end en flig kan det ikke blive til.

Isabel Piganiol og Sejer Andersen er sprogglade og præsenterer flere sprog, og med spindelvævslette introduktioner håber de, at de på poesiens og musikkens vinger kan give alle et sommerfølsomt sommerfuglekys.

Baggrunden
Når Den syngende Havfrue lægger til kaj i Københavns Havn - lige bag ved Operaen - er det en fortsættelse af den svensk - dansk - franske operasanger Isabel Piganiol og poeten Sejer Andersens samarbejde, der startede for 10 år siden. De to mødtes til en musik og danseforestilling på Statens Museum for Kunst, der var iscenesat af Annette Abildgaard. Herefter har de, ligeledes på museet, haft musikalske soiréer. Ved siden af deres karrierer som henholdsvis operasanger (bl.a. Tosca) og skuespiller har de dyrket cabaret på Revymuseet, på Teatret ved Sorte Hest og på turné. En gik til Irak med optræden i Bagdad. Og Sejer Andersen har optrådt med Benny Andersen herhjemme, i Avignon og Cairo.

De to har flere gange arbejdet sammen med accordeonisten Adam Ørvad, som er klassisk uddannet, men som mestrer alle stilarter. Et af hans specialer er folkemusik fra Balkan. Han elsker udfordringer og nyder, når Isabel Piganiol kaster sig ud i Carmen eller Edith Piaf.

Billet og bordbestilling via Billetto.dk

Tid og Sted:
Fra den 26. juli til 6. august

Kontiki Bar
Takkelloftvej 1z
1436 København K.

Dinner á la Callas klokken 18 - 19.30
Cabaret klokken 20 - 21.30

Se alle spilledage her

Læs mere her: http://www.sejerandersen.com/
Kontiki Bar: http://www.kontikibar.dk/