Flere nyheder

 
Musik
KrebsFalch til Fredagsrock

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
KrebsFalch til Fredagsrock
Man. 23. maj 2016
kilde: KultuNaut

Lyden af et særligt venskab vil sprede sig i Tivoli, når Poul Krebs og Michael Falch for første gang indtager Plænen under kunstnernavnet KrebsFalch. Med sig har de et hold, som består af nøje udvalgte musikere. Det er derfor et toptunet orkester, der går på scenen til den sidste Fredagsrock i maj.

Med albummet Tomandshånd cementerer Poul Krebs og Michael Falch det samarbejde, de allerede med stor succes har givet smagsprøver på ved flere lejligheder. De har ofte optrådt med akustiske duo-koncerter samt gæstet hinandens koncerter gennem årene. Under navnet KrebsFalch har de håndplukket et nyt fælles orkester, som sætter lydrammen om deres unikke musikalske venskab. Orkestret består af musikere, som alle har spillet flere gange med både Poul Krebs og Michael Falch. Der er derfor en helt særlig oplevelse i vente, når to af dansk musiks "grand old men" hilser Fredagsrock-publikummet velkommen.

Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de, sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadig blandt landets mest populære, og deres tre respektive albumudgivelser i 2014 var alle blandt årets 30 mest solgte albums i Danmark.

KrebsFalch kan opleves på Plænen i Tivoli, København, fredag den 27. maj kl. 22.00.

http://www.tivoli.dk/