Flere nyheder

 
Musik
CSF 2016

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
CSF 2016
Fre. 12. aug. 2016
kilde: KultuNaut

Så kan Copenhagen Songwriters Festival annoncere de næste 25 navne, der er klar til at gå på scenen til den 8. udgave af festivalen på Vesterbro. (På billedet: Louise Hart)

Årets line-up, der spænder bredt både hvad angår nationalitet og lyd, har ikke mindst en stærk repræsentation af kvindelige singer/songwritere. Blandt alle de nuværende offentliggjorte navne, finder man blandt andre franske Colline Hill og engelske Jordan Jackson, samt de hjemlige Camille Grey, Freya og Louise Hart.

Colline Hill, der i øjeblikket har base i Belgien, har åbnet for så store navne som Crosby Stills & Nash, Imelda May og The Levellers. Hendes melankolske sange, som bæres frem af en nærværende følelse af skønhed, fangede interesse hos Stuart Bruce (Kate Bush, Peter Gabriel, Loreena McKennitt ), som hun skal indspille sit næste album med.

Jordan Jackson er en talentfuld jazzsanger og pianist, der har optrådt over hele London og internationalt. Hendes musik er en fusion af mange musikalske påvirkninger med elementer af soul, jazz, gospel, pop og endda reggae. Hun optrådte for nylig på Copenhagen Jazz Festival med sange fra hendes kommende EP, "Footprints", der er planlagt til at udkomme senere på året.

Camille Grey albumdebuterede i 2013 med "Gold'n'Blue" i 2013. Koncerten på årets festival er en fremragende mulighed for hende til, at præsentere de nye sange, som er at finde på hendes nye og andet album, der netop har release denne måned. På sin nye udgivelse inviterer Camille Grey igen lytteren indenfor i sit farverige univers, der viser sin respekt til ikoner som Johnny Cash, Judy Collins og Patsy Cline.

Freya debuterede med albummet "Tea With The Queen" i 1999, som hun fulgte op med "Chasing My Tale" i 2000 og Sparkler-albummet "Magnifying Glass" i 2002. I november 2015 vendte hun så tilbage til musikscenen med EP'en "Thrills", der er en samling personlige sange om rastløshed, rodløshed og om at blive voksen. Freya har i tidens løb spillet hundredvis af koncerter sammen med band landet over, men er i nyere tid begyndt at præsentere sine sange i en mere hudløs, intim form.

Louise Hart har som sangerinde udgivet et par album og blandt andet spillet på forskellige festivaler i København. Hun har som sanger og skuespiller været en del af "Come Together Theatre Concert" og været med i forestillingen "Mozart Teaterkoncert". Og så er hun jo også kendt fra DRs TV-program "Hulter til Bulter" på Ramasjang med Sebastian Klein. For tiden er Louise ved at færdiggøre et nyt album.

Alle de nye 25 navne er: Louise Hart - While I Wonder - J. Tex - The Orange Grove - Miki Jensen - Freya - Jordan Jackson (UK) - Helene Bak - Frederik Konradsen - Kristian Mikkelsen/Inuit Feet (GL) - Molly & Peter (Belfast) - Asbjørn Sundstein (FO) - Mia Marion - Chase The River (UK) - Lilly Reimer - Pouya Buzz (IR) - Blå Nætter - Hansen/Fite/Aggerbæk Trio - Michael Peronard - Nana La Cour Jacobi - Nynne Termannsen - Maja Ahlgren Westman - Tania-Kristin Ballentine- Rikke Lie - Elvira Aldevinge (SE)

Copenhagen Songwriters Festival 2016 kan opleves:
31. august - 4. september
DIT:KBH
Onkel Dannys Plads
København V.

Billetsalg
Hjemmeside
Facebook